Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad orsakar servostyrningen Bromsar att stänga?

Servostyrning och bromsar makt är utan tvekan de två bil funktioner som har störst inverkan på körförmågan lätthet. De kan vara viktigare än uppfinningen av automatlåda. Växla växlarna manuellt kan irritera vissa människor, men det kräver inte mycket styrka. Vrida ratten utan servostyrning eller trycker ner bromsen utan servobromsar brukade vara ansträngande uppgifter. Servostyrning och bromsar Ström

kom sedan servostyrning och bromsar: I grund och botten fungerar en vätska som en mellanhand mellan förare och funktion. Med servobromsar, trycka pedalen utövar påtryckningar på en speciellt kalibrerad vätska som sätter sin egen press på bromsarna. Föraren behöver inte svettas för att ta bilen till en stop.Therefore, när servostyrning och bromsar makt stängs, har en förare anledning till oro. Det kan vara farligt eftersom mycket få förare är skickliga på att köra utan dessa bekvämligheter. Det skulle också signalera andra defekter i din bil.
Servostyrning Förlust

Servostyrning förlust har ett antal orsaker. Det finns en slangklämma som ansluter vätskeslangen till Styrservoolja svalare. Även en liten öppning i denna klämma sigill kunde låta det läcka. Som läcker, servostyrning flaggor över tiden. Vrida ratten är inte bara svårare, men detta tillstånd skadar styrpumpen

En förebyggande åtgärd:. Om du köper en bil hos en återförsäljare, be försäljaren att kontrollera makten steeling klämman att se till att det är både nya och fungerar korrekt.

annan orsak till servostyrning förlust är en pump misslyckande på grund av en punktering i slang. Precis som med en ineffektiv klämma, kommer varningen för en slang missbildning vara svårt enkel styrning.
Ström Broms Förlust

När det gäller bromsvätska, en förare måste tillåta endast en godkänd typ av vätska i bromsledningar

inkrementell, partiell förlust av bromspedalen fasthet är bara naturligt:. Bromsvätskenivån faller lite som bromsar ålder. Men om nivån på fasthet sjunker drastiskt, behöver bilen en mekaniker omedelbar uppmärksamhet.
P Om du ska köra, och bromsarna plötsligt känner mycket mjukare när du trycker på dem, stanna bilen. Tryck bromsarna i repetitioner som du slutar. Detta hjälper till att bygga mer tryck i den krisdrabbade bromsledningar. Gradvis dra i handbromsen samtidigt.
Slutsats

Drivrutiner behöver inte vänta på mekaniska fel att agera. Du kan enkelt förebygga stress och säkerhetsriskerna förknippade med broms förlust om du tar en enkel försiktighetsåtgärd:. Regelbunden service Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146277.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.