Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur petition för att upphäva en diskvalifikation av en CDL

Begå ett trafik eller trafik-relaterade brott, såsom en DUI, kan leda till återkallelse av din kommersiell körkort (CDL). Att förlora din licens kan resultera i en förlust av arbete som avsevärt kan störa ditt privatliv. Även om det finns ett överklagande process på plats där en förare kan försöka häva jäv för sin licens, det bästa sättet att garantera säkerheten för licensen är att inte bli diskvalificerad i första hand. Saker du behöver
kopia av din CDL diskvalificering bokstäver US Visa fler instruktioner
1

Vänta med att ta emot en anmälan om din CDL suspension med posten. Din statens Department of Transportation eller avdelning av motorfordon kommer att skicka detta brev till den adress som din licens är registrerad. Behåll detta brev på ett säkert ställe som du kommer att behöva det under din överklagan.
2

Skriv din ansökan anger ditt fullständiga namn, adress, antal din diskvalificeras licens, det brott för vilket din licens avbröts och varför du gör ditt överklagande.
3

Besök din lokala länsrätten och lämna din ansökan med expediten av domstol. Be expediten att ge dig en styrkt kvitto eller en stämplad kopia av din ansökan, vilket bevisar att du sparade pappersarbete. Se till att lämna din ansökan inom din statens tidsgräns. Till exempel, är tidsfristen i Texas 30 dagar, från och med augusti 2011. Ta reda på om det finns andra organ som kräver en kopia av din godkändes pappersarbete. Till exempel, många stater kräver att du själv meddela din lokala avdelningar av transport eller allmän säkerhet.
4

Vänta med att ta emot information om din domstol datum och förbereda ditt fall, inklusive eventuella vittnen eller bevis som du vill att använda för att stödja din överklagan. Ge någon dokumentation eller fysiska bevis som stöder din vädjan att låna tilltro till din överklagan.
5

Delta länsrätten på angiven tid och datum. Kontrollera att du kommer till domstolen i förväg om din hörsel för att säkerställa att du inte är sena. County domstolar i olika stater bedriver CDL fall diskvalifikation överklagande på olika sätt, men de flesta kommer att pröva målet "de novo", vilket betyder ditt fall enbart kommer att beslutas bevisen och om du lägger fram den dagen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147636.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.