Hur får man en tavla Farm Truck i North Carolina

Skaffa en tallrik farm truck i North Carolina inbegriper samma process som att få en registreringsskylt eller någon annan typ av plåt. Processen kräver att ägaren går till den lokala fordonet och registreringsskylten förnyelse kontor och följa processen helt. Saker du behöver
pengar för avgifter
fordonsregister
försäkringsbevis
Farm lastbil
Visa fler instruktioner
1

gå online och hitta plats och timmar av närmaste kontor. De flesta kontor är öppet från 08:00 till 17:00, måndag till fredag.
2

Få bilen besiktigas innan du går till kontoret. North Carolina kräver en inspektion göras innan en registreringsskylt kommer att utfärdas.
3

Gå till det lokala kontoret och ge dem en beskrivning av fordonet. Detta görs genom att helt enkelt leverera fordonets titel, eller ge företrädaren för fordonets identifieringsmärkning (VIN-nummer). Första gången sökande kommer också att tillhandahålla personlig information.
4

Ge försäkringsbevis och betala eventuella avgifter som krävs. Som av 2010, är ​​avgiften för en privat lastbil, mindre än 4000 pounds, $ 28. Plate avgifter för lastbilar som är mer än 4000 pounds, men mindre än 5000 pund, är $ 43,50. Avgifter för lastbilar som väger upp till 6000 pounds är $ 51,75. En extra avgift på $ 5 kommer att läggas för jordbruksfordon som är registrerade i grevskapen Wake, Durham och orange.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142705.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.