Hur vill bifoga en Camper Shell

Installera en husbil skal på baksidan av din pickup ger dig en torr plats att förvara utrustning eller omvandlar den till ett enkelt härbärge för dig att sova i när du går camping. Installera en husbil skalet är en uppgift som du kan fylla i en eftermiddag, men storleken på husbil skalet kan göra hanteringen det lite besvärligt. Vikten av husbil skalet kan också leda till skador om du inte hantera det varsamt. Saker du behöver Truck
3 assistenter
Camper skal
C-klämmor
Tänger (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Sänk bakluckan på pickup. Du kommer att behöva extra utrymme för att passa husbil skalet på plats.
2

Ställ husbil skalet längden på baksidan av flaket. Placera dig själv och tre vänner vid varje hörn av husbil skalet. Lyft slutet av husbil skalet på baksidan av lastbilen sängen.
3

Skjut husbil skalet på flaket bakifrån tills det helt täcker flaket. Förvara inte dina fingrar under sommarlägret skalet. Helt enkelt hålla händerna på sidan av husbil skalet och styra den på plats över flaket.
4

Kläm sidorna av husbil skalet på sidorna av flaket med C-klämmor på det inre av lastbilens flak. C-klämmor är klämmor med en C-form som du kan dra åt och använda för att binda två objekt tillsammans. Använd minst tre C-klämmor på vardera sidan om husbil skalet för att hålla den säkert på plats.
5

Dra C-klämmor så mycket som möjligt. Du kanske behöver en tång.
6

Lyft bakluckan på lastbilen. Om bakluckan inte kommer att stänga hela vägen, är ditt skal för stor och du behöver för att få rätt storlek.
7

Skaka husbil skalet för att säkerställa att den är säker. Om husbil skal stenar alls, måste du dra åt C-klämmor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141173.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.