Hur man målar Truck Wheels

Måla dina hjul själv kan du spara en betydande summa pengar kontra att ha en professionell pulverlackering dem. Det är också ett bra sätt att förbättra utseendet och höja värdet av fordonet. För att göra det här jobbet själv, ta din tid och vara mycket tålmodig och noggrann. Förberedelse är nyckeln till en fin finish. Saker du behöver
Automobile jack
Soap
Vatten
Rena trasor
Avfettaren
800 grit sandpapper
thinner
maskeringstejp papper
Maskering
2 burkar själv etsning metall spraya primer
2 sprayburkar
metallfärg 2 sprayburkar hjul klarlack
Visa fler instruktioner
1

Jack lastbilen upp och ta bort däck och hjul.
2

Rengör hjulen ordentligt med tvål och vatten. Var noga med att ta bort all smuts och sot. Torka hjulen med rena trasor.
3

Spraya hjulen med avfettningsmedel. Torka hjulen med rena trasor.
4

Sand hjulen lätt och jämnt med 800 sandpapper. Gör inte sand ner till ren metall. Syftet är att grov upp strukturen så att färgen fäster på ytan.
5

Häll thinner på en ren trasa och torka hjulen nedåt för att avlägsna eventuella rester eller slipdamm. Kontrollera att hjulen är rena.
6

Lay maskering papper på marken. Lay hjulen på maskeringspapper.
7

Tape hela vägen runt fälgen med maskeringstejp mycket noggrant. Tape allt som du inte vill ha målat. Se till att bandet är säker. Tejpa maskeringspapper runt gummibana.
8

Spray första lager grundfärg på hjulen lätt med en svepande rörelse. Håll burk tolv inches från hjulet. Låt de primade hjulen torr under den tid som anges på burken. Upprepa för den andra lager grundfärg.
9

Skaka burken med målarfärg under minst en minut som rekommenderas på burken. Applicera första lager färg med lätta, svepande rörelser. Håll burk tolv inches från hjulet. Låt hjulen torra för den tid som anges på burken. Upprepa för att tillämpa det andra skiktet. Upprepa så många lager som du vill hjulen ha. Låt färgen torka för den tid som anges på burken.
10

Applicera ett tunt lager av hjulet klarlacken med svepande rörelser. Låt torka under den angivna tiden på burken. Applicera ett andra skikt.
11

Cure hjulen över natten innan du installerar dem på lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141260.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.