2006 Mercedes SLK280 specifikationer och Val

Infördes 1997, är denna tvådörrars roadster uppkallad efter bolagets designkoncept för att fordonet ska vara sportig, lätt och kort - på tyska, är detta Sportlich, Leicht och Kurz. Mercedes-Benz SLK-Class byggdes tre trimmar 2006: SLK280, SLK350 och SLK55, med siffrorna hänvisar till bilens motorstorlek. Motor

SLK280 hade en 3-liters V6-motor med dubbla överliggande kamaxlar, ett hål med 93 mm, en slaglängd på 86 mm och ett kompressionsförhållande på 11,1 till 1. Denna motor producerade 228 hästkrafter och 221 ft.-lb. av vridmoment. Det kom standard med en sexväxlad manuell växellåda, men det kan vara utrustad med en valfri sju-växlad automatlåda.
Bromsar och fjädring

roadster hade fyra skivbromsar och en fyrhjulig låsningsfria bromsar (ABS). Den hade en oberoende fjädring Fjädringen fram med en krängningshämmare och spiralfjädrar, och en oberoende multi-link fjädring bak med en krängningshämmare och spiralfjädrar.

Mercedes erbjöd en valfri sportchassi.

Diverse

SLK280, med sin 18,5-liters bränsletank, hade en EPA beräknade bränsleekonomi av 17 mpg i staden och 25 mpg på landsväg. Den hade en tjänstevikt på 3209 £, en hjulbas längd 95.7 inches, och mått exteriör 160,7 inches (längd), 70,4 tum (bredd) och 51.0 inches (höjd).
Options

Detta fordon var tillgängliga med många paket, inklusive en belysnings paket, underhållning paket med navigation, komfort paket, en run-flat däck paket, en trim paket, och en AMG sportpaket.
< p> Dess underhållning och navigering ingår en iPod integration kit, en sex-skivors CD-växlare, Sirius satellitradio och ett Comand navigationssystem. Dess exteriöra tillval ingår Bi-Xenon-strålkastare, uppvärmda högtryckstvättar strålkastare, krom exteriör dörrhandtag, silver yttre backspeglar och metalliclack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138994.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.