Hur man har fler hästkrafter i en Lincoln Mark VIII

The Lincoln Mark VIII är en två-dörrars Coupe som producerades från 1993 till 1998. Det är en stor och bekväm bil och motorn producerar cirka 290 hästkrafter. Medan ett stort antal eftermarknaden delar är inte tillgängliga för bilen, kan generiska delar köpas för att ge extra kraft. Instruktioner
1

Lägg ett högt flöde luftfilter till din Lincoln. Vissa tillverkare erbjuder tvättbara filter som hjälper din motor andas bättre och utveckla några extra hästkrafter. Ett bra luftfilter kan ge en extra 5 till 10 procent i extra hästkrafter.
2

Lägg en kall luftintaget till Lincoln. Detta ger mer luft till motorn genom att ta in kallare, tätare luft, vilket gör att mer bränsle som skall sprutas in i motorn. Den kalla luftintaget åstadkommer detta genom att flytta intaget och skyddar den från värmen i motorn. Till skillnad från luftfiltret, de flesta av de kalla luftintag är generisk, vilket kräver att du anpassar intaget till dina behov. Kontakta en mekaniker om du inte vet hur man gör detta.
3

Byt katalysatorn med ett högt flöde enhet. Detta tillåter avgaser att lämna motorn lättare genom att minska mottrycket i systemet. Vinster i hästkrafter kommer att variera beroende på katalysatorn du väljer att använda.
4

Byt tändstift med en prestanda typ. Bättre tändstift kommer att förbättra antändning av bränslet i cylindrarna och få några extra hästkrafter. Om du kör en äldre Mark VIII, byte av tändstift kan förse dig med mer hästkrafter eftersom de gamla pluggar kan sotigt med sotavlagringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140146.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.