Hur man identifierar en Corvette Wheel

En stapelvara i amerikansk fordonsteknik, har Chevrolet Corvette signifikativa egenskaperna som gör att bil entusiaster för att identifiera en äkta Corvette hjul. Som av 2010, har Corvette hade bara tre utföranden signatur fälg och endast en Corvette symbol sedan starten 1953. Chevy introducerade den första signaturen hjulet på 1960-talet, sedan bytte design i 1984 och igen 1994. Att veta hur man identifierar dessa mönster och känna igen symbolen kan hjälpa dig att hitta Corvette däck som inte bara passar din bil, men matcha det helt. Instruktioner
1

Kontrollera för signatur svarta och röda flaggor i mitten av fälgen. De vänstra och högra flagga kommer att vara svart och rött, respektive. Senare modeller har bara sjunker, medan de äldre modellerna mellan 1997 och 2003 kommer att ha en cirkel som omger flaggorna.
2

Kontrollera för en cirkulär kant och tvåfärgade ratten på Corvetter som gjordes 1953-1984. (Se referens 3) Addera 3

Kontrollera för fem-ekrade hjul på insidan av fälgen. Corvette hjul har fem muttrar och bultar i mitten av fälgen. De skruvar och muttrar göra formen av en stjärna också.
4

Kontrollera hjulet för en virvel design som liknar formen av solen. Denna effekt var närvarande 1984-1996.
5

Kolla själva däcket för en graverad "Corvette" skylten. Bokstäverna är stora och pränta in nästan hälften av den faktiska däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140134.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.