Hur du ändrar en Scion Radio Display

Byta display på din Scion TC Pioneer radio är ett enkelt sätt att anpassa din stereo med ditt eget välkomstmeddelande. När stereon slås på, visas ett meddelande i ungefär tre sekunder. Du kan vara så kreativa som du vill ha i att skräddarsy din välkomstmeddelande, eller så kan du välja att visa en mängd olika förinställda meddelanden som "Vad går du?" Instruktioner
Display anpassat meddelande
1 < p> För in bilnyckeln i tändningslåset för din Scion TC och vrid till "ACC" läge. Slå på radion och vrid nyckeln till "OFF".
2

Tryck och håll nere "Mute"-knappen på radion och vrid tillbaka nyckeln till "ACC" ; ställning. När en horisontell linje visas i displayen, släpp "Mute" knappen.
3

Tryck och håll "Preset 1"-knappen och vrid nyckeln till " AV ". Detta steg måste utföras inom 15 sekunder efter steg 2. En blinkande bokstaven "A" ska visas på radion.
4

Använd "Preset 3" och "PRESET 4"-knapparna för att gå igenom varje bokstav eller symbol. Tryck "Preset 6" för att bekräfta varje bokstav och tryck på "Preset 5" för att radera den tidigare skrivelse. Hold "Preset 6" i fem sekunder för att spara och bekräfta hela välkomstmeddelande.
Display förinställt meddelande
5

Vrid nyckeln till "OFF"-läge . Håll "Mute"-knappen och vrid nyckeln till "ACC" läge. Släpp "Mute"-knappen och snabbt hålla ner "1" knappen.
6

Vrid tillbaka nyckeln till "OFF". Radion bör förbli på.
7

Tryck på "Scan"-knappen för att gå igenom de förinställda meddelanden. Om du ser något du vill ha, håll "Preset 6" i fem sekunder för att spara och bekräfta att meddelandet som du välkommen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138564.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.