Nissan Skyline V Specifikationer

Den femte generationens Nissan Skyline är en japanska hemmamarknaden (JDM) enda modellen som släpptes i januari 1999. Det kom bara in en bas GTR trim vid första, men V-spec, M-spec och Z-tune utföranden erbjöds med högre nivåer av makt och hantering. Det har aldrig erbjöds i USA, men det finns en import industri uppbyggd kring federalizing japanska modeller att följa amerikanska säkerhetsbestämmelser.

Basen Nissan Skyline GTR är £ 3673 torr med en hjulbas på 104,9 inches, en främre koll på 58,3 inches, en bakre spårvidd 58,7 inches, en längd of181.1 inches, en bredd av 70,3 inches, och en höjd på 53,5 inches. Den använder en längsgående monterad, inline sexcylindrig RB26DETT motor som är vattenkyld. Motorn genererar 276 hästkrafter vid 6.800 rpm och 216,1 ft.-lb. av vridmoment vid 4.400 rpm med en redline på 8000 rpm. Det har heltid fyrhjulsdrift monterad på en MacPherson upphängning med Brembo bromsar. Växellådan är en Getrag sexväxlad manuell.

V-Spec utföranden levereras med en aktiv diffbroms, i motsats till den rent mekanisk differentialbroms i base GTR. Upphängningen är också fastare för bättre hantering och markfrigången sänktes för att minska luftmotståndet. Ett antal små luftdon och skevroder är monterade för att öka downforce. M-spec trim nivå är ytterligare en trimmad version av V-spec, med

ännu styvare fjädring och en tjockare krängningshämmare styra chassi flex. Dessutom är M-Spec den enda trim nivå med en skinnklädsel.

Sällsynta Z-trimmade bilar byggs om V-spec modeller som Nissans Z avdelning avskalade och ombyggd till Street Legal racerbilar. Motorerna har 500 hästkrafter, vilket gör att bilen att gå från noll till 60 mph på 3,6 sekunder. Ett begränsat antal av dessa bilar gjordes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139524.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.