2000 Pontiac Sunfire Specs

Sunfire var en kompakt bil som tillverkas och distribueras av Pontiac. Den Pontiac Sunfire debuterade först 1995 och innehöll tre stilar kropp. Även produktionen av Sunfire avslutades 2005, är bilen fortfarande finns på många används bilhandlare. Den 2000 års modell presenterade Pontiac Sunfire SE Sedan, SE Coupe, och SE GT upplagor. Motor

2000 Pontiac Sunfire har två motorer, beroende på vilken version av fordonet du köper. SE Coupe och SE Sedan är utrustade med en 2,2-liters rak fyra motor. Den fyrcylindriga motorn ger 115 hästkrafter vid 5.000 rpm. GT Coupé är utrustad med en något mer kraftfull 2,1-liters rak fyra motor. Motorn klarar av 150 hästkrafter vid 5600 rpm och 155 £-fötter vridmoment vid 4.400 rpm. Samtliga tre modeller är utrustade med en femväxlad manuell växellåda. GT Coupe har möjlighet att uppgradera till en fyra-växlad automatlåda.
Fuel Economy

Varje utgåva av 2000 Pontiac Sunfire har en bränsletank med en 14,3 -liters kapacitet. Enligt uppskattningar från US Environmental Protection Agency, SE Sedan och SE Coupe har en bränsleförbrukning på 24 miles per gallon (mpg) i staden och 34 mpg på landsväg. GT Coupe har en något lägre bränsleekonomi på 23 mpg i staden och 33 mpg på landsväg

Pontiac Sunfire har samma säkerhetsfunktioner för alla tre utgåvor . Samtliga tre modeller är utrustade med en fyrhjulig låsningsfria bromssystem. Dessutom krockkuddar distribuera på förare och framsätespassagerare s sidor. SE Sedan har bakdörrar har barnsäkerhetsspärr som endast kan öppnas från utsidan.
Ytterligare funktioner

Varje utgåva av Sunfire har en kapacitet på fem personer. Ytterligare funktioner på Sunfire inkluderar luftkonditionering, farthållare, och servostyrning. Sunfire inkluderar en AM /FM-radio med kassettbandspelare stöd. Interiören omfattar trasa platser, medan hjulen är försedda med tillåta fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139969.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.