1995 Camaro Bose Stereo specifikation

Den Delco /Bose tillverkade företaget ljudsystem för 1995 Camaro . Delco är en del dotterbolag till General Motors . I 1993 års Camaro var den första modellen att erbjuda ett Bose ljudsystem som ett fordon uppgradering . År 1995 fick detta ljudsystem en större översyn . Med sin förbättrade prestanda , ökat kostnaderna för den uppgraderade Sudio systemet från $ 505 till $ 606. Utrustning

1995 Camaro med en Bose -ljud uppgradering har fyra högtalare : fyra - tums främre och fronthögtalarna dörr . Dess sex och en halv tum högtalare är i fordonets bakre och bakre sidopaneler . Ljudanläggningen kom utrustade med AM /FM -radio och en kassett eller CD-spelare .
Ström

Bose ljudsystem uppgradering för 1995 Camaro har 300 watt makt , dubbelt så stor som 1994 -modellen . Ett ökat antal högtalare ger fylligare ljud . Bose -teknik utvecklat ett ljudsystem som är unik för Camaro som förbättrar ljudkvaliteten . Detta inkluderar ljud filter som blockerar omgivande ljud .
Repair Varning

eftermarknaden radioapparater inte fungera ordentligt med Bose högtalare och förstärkare . När Bose -ljud i en 1995 Camaro fel , har de originaldelar som servas av en tekniker specialiserad på Bose -system . När en tekniker tyder bort Bose ljudsystem och " uppgradering ", se till att han inte installera ett system från föregående års överlager .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139845.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.