1997 V6 Mustang specifikation

I över 45 år har Ford Mustang har varit en ledande sportbil för konsumenter intresserade av amerikansk prestanda. Flera modeller av Mustang åren har presenterat mindre, mer bränslesnåla motorer. Den 3.8L V6 erbjuds i 1997 års Ford Mustang var basmodellen tillgängliga för konsumenterna. Prestanda

Även utförandet av Mustang basmodellen tillgängliga under 1997 var inte dess starkaste inslag, skröt 3.8L V6 motorn 150 hästkrafter och 215 ft /lb av vridmoment. Motorn har utvecklats under 1994, efter tidigare basmodeller presenterade inline fyrcylindriga motorer. Den V6 överbryggas klyftan mellan konsumenter söker bränsleeffektivitet och de som söker prestanda. Den fem-växlad manuell växellåda kom standard i denna bas modell av Mustang, och en valfri fyra-växlad automatlåda gjordes tillgänglig för en utökad pris.
Hantering

Gilla någon riktig sportbil, presenterar 1997 Ford Mustang V6 imponerande hantering och kapacitet fjädring. För att stoppa och bromsa arbetsuppgifter, har denna modell Mustang fyra bromsar hjul skiva, med skivbromsar bak presenterar ett ventilerat system för att hålla dem ständigt kyls under körning. Den främre hjulupphängningen är utrustad med en oberoende krängningshämmare matchas med spiralfjädrar att hålla servostyrning optimeras. Den bakre upphängningen har en styv krängningshämmare med spiralfjädrar samt. Även om inte lika spännande som sin storebror modeller med V8, är den axel förhållandet mellan V6-modellen 2.73:1.
Utseende

Basmodell Mustangs i 1997 kom standard med 15-tums aluminiumfälgar, tri-ekrade hjul. Dessutom har 16-tums star-mönster hjul erbjuds som en uppgradering för den som söker ett alternativt utseende. De främre strålkastarna kom standard med halogenlampor för exceptionell syn på natten. Ytterligare uppgraderingen funktioner från standardmodellen ingår en bakre spoiler, dimljus för främre stötfångaren och makt sidospeglar. Aerodynamiskt omgjorda 1994 och något förändrad under 1996, har Ford Mustang horisontella bakljus linser, stiliserad huva skopor och övergripande konventionellt foder unik för sportbilar i sitt slag. Konvertibla alternativ fanns tillgängliga utöver de vanliga coupe modellerna. Addera Interiör

standard interiören i 1997 Ford Mustang reflekterar mycket på sin exteriör, med en böjd streck för ett elegant utseende och en låg profil för förar-och passagerarstolen. Det presenterade tyg säten fram och bak, belyst varvräknaren, centrerad tidsvisning, mittkonsolen förvaring och mugghållare systemet och fullt fungerande stereo med AM /FM-radio tuning. För uppgraderingen, var en CD-spelare finns i stället för den vanliga huvudenheten, och makt fönster, lås, sidospeglar och framstolar finns i stället för manuella enheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138929.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.