Corvette ZO6 Specifikationer

Varje V-8 motorn i 2011 Chevrolet Corvette ZO6 är handbyggd vid General Motors Performance Build Center i Wixom, Michigan. Den ZO6 modell av Corvette är en av de bästa prestanda modeller i Corvette lineupen, näst efter den nyligen introducerade Corvette ZR1. Med en prislapp på över $ 74,000 när den nyligen släpptes 2011, anses det en affär för en sportbil med dess prestanda specifikationer. Motor

2011 Chevrolet Corvette ZO6 använder en kraftfull 7 liters V-8 motor för att driva det i höga hastigheter på vägen. Detta ger motorn ett kompressionsförhållande på 11,0:1, vilket är en stor mängd termodynamisk energi för att omvandla till mekanisk energi, vilket ger motorn det är makt. Motorn är också stor, med 4,125 inches av borrningen och 4 inches av stroke. Denna Corvette ZO6 driver också på LS7 motor, vilket ger ett system för oljetråg används i många racing motorer. Detta säkerställer tillräcklig oljetryck när Corvette gör hög belastning kurvtagning.
Ström

Med denna stora motor, producerar 2011 Corvette ZO6 505 hästkrafter, framdriva 3175 pund sportbil på väg på en bländande 3,7 sekund noll-till-60 prestanda acceleration. Det är kvartal mil tid är nästan lika imponerande på 11,7 sekunder. Vid denna punkt, kommer 2011 Corvette ZO6 vara cruising på 125 miles per timme. Den sportbil kommer inte nå den högsta hastighet tills den träffar 198 miles per timme några sekunder senare. En sexväxlad manuell växellåda är standard, men en fem-växlad automatlåda finns som tillval.
Braking

Med denna kraft och fart, bromsning är ett viktigt inslag på Corvette ZO6 så att du kan leva för att berätta om resultatet för bilen. Alla modeller av 2011 Chevrolet Corvette ZO6 har en främre och bakre motordrivna-assisted skiva med låsningsfria bromsar. Det finns sex kolven fram och fyra kolvar bak bromsok på alla dessa bromsar, med cross-borrade skivor. Addera Exterior

stela exteriör Corvette ZO6 är aerodynamiskt konstrueras för att så mycket drar som möjligt. Den har en längd på 175,6 inches, en bredd av 75,9 inches och en höjd på 48,7 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139501.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.