Top japanska sportbilar

Den översta japanska sportbilar, enligt "Car and Driver" tidningen på nätet, erbjuda förarna komfort och stil i kombination med utförandet av mer etablerade sportbilar. Från Mitsubishi till Mazda, det finns många företag som tillverkar högkvalitativa bilar i Japan. Med state-of-the-art teknik och stora mängder hästkrafter till överkomliga priser, är japanska sportbilar vinner snabbt i popularitet. Mitsubishi Eclipse

Med sin eleganta, böjda kroppsform och rundade kanter, har Mitsubishi Eclipse utseendet på en exotisk sportbil. En högpresterande bil, den kommer med två motortyper. Den första är en 162 hästkrafter, 4 cylindrig motor och den andra är en 265 hästkrafter, V6-motor. En Sportronic ® automatlåda ger mjuka och precisa växlingar i varje situation. Sänk till marken än genomsnittet väg bil, låter Eclipse lägre tyngdpunkt för bättre hantering på trånga hörn. Lägga till den övergripande utseendet på bilen är de 18-tums aluminiumfälgar som är standard på alla modeller. Addera Mazda RX-8 R3

Mazda RX-8 R3 har alla förutsättningar att bli en topp japansk bil. Från det ögonblick du öppnar freestyle dörrarna du vet den här bilen är unik. Dess exteriör visar en skulpterad kropp både iögonfallande och praktisk, skära ner luftmotståndet vid höga hastigheter. Inne i bilen, sittbrunnen s läderratt sport integrerade kontroller för ljudsystem och farthållare.

Standard på konsolen, hittar du ett state-of-the-art röststyrda navigationssystem. Drivs av RENESIS Rotary Engine ger RX-8 R3 en motorkonstruktion som kräver inga kolvar eller ventiler för att fungera. Istället driver sin kraftfulla motor genom en komplex luftintag system som roterar motorn cylindern. Agile och snabb, är RX-8 R3 också ekonomiskt sund, som erbjuder högst 23 miles per gallon.
Subaru Impreza WRX

Enligt " Car and Driver "tidningen på nätet, är detta en av de bästa japanska sportbilar för mindre än $ 30.000. Den Subaru Impreza WRX rymmer en punch. En wide body-design för bättre hantering, har denna fyrhjulsdrift sportbil också quad utlopp avgaser och en sport-fjädring.

Inuti hittar du sex krockkuddar som standard och Bluetooth. En högteknologisk bil, kommer Impreza också med en USB-port och en touch-screen navigationssystem. Impreza har fem modeller inkluderar WRX, Premium, Limited, STI och STI Limited. Alla modeller utom STI och STI Limited har en 265 hästkrafter. STI och STI Limited har en 305 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138955.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.