Audi S4 Specifikationer

S4 är Audis sport version av A4 kompakta sedanmodell. Det finns ett antal prestanda funktioner som en växellåda med dubbla kopplingar för snabb växling, en kraftfull kompressormatad motor och ett avgassystem med fyra ändrör för bättre luftflöde och ett sportigare ljud. Samtidigt ger det alla de lyxiga fördelar och funktioner i A4. Mått

S4 rider på en 110,6 tums hjulbas med 61,6 och 61,1 tum spår mätningar i fram-och baksidan, respektive. Dess kropp är 185,2 inches lång, 79 inches bred och endast 56,2 inches tall, vilket leder till dess hala luftmotståndskoefficient på bara 0,28. Även den manuella S4 tips skalorna på en tjänstevikt på 3,637 pounds, tillägger S tronic växellåda 77 pounds av vikt.
Passagerarutrymme

Passagerare i S4 front säten njuta 40 inches av takhöjd och 55,5 inches av axelbredd. På baksidan, ger bilen fortfarande 37.5 inches av takhöjd och 54,3 tum för axlarna. Även dess stam rymmer 12 kubikmeter bagage, kan de som behöver bära mer vika baksätet ner, ökar lastkapaciteten till 34 kubikfot.
Drivlina

En 3,0 liters V6 motor som genererar 333 hästkrafter och 325 foot-pounds av vridmoment befogenheter S4. Den har ett antal avancerade funktioner, inklusive två överliggande kamaxlar, en FSI direktinsprutning systemet och en kompressor med dubbla laddluftkylare. Även om det kräver premium blyfritt bränsle, använder S4 FSI V6 som bränsle klokt, framdriva S4 till 60 miles per timme på bara 4,9 sekunder och en toppfart på 155 miles per timme. Denna kraftfulla motor kan paras med antingen en sex växellåda växlad manuell eller en sjuväxlad dubbla kopplingar automatisk manuell växellåda, båda av som överför motorns kraft till alla fyra hjulen via Audis avancerade Quattro-system.
styrning och fjädring

S4 hastighet känslig kuggstångsdrivna styrsystem har en kvot på 16,5 till en och ger bilen en vändradie på 37,7 meter. Dess uppskov har en oberoende länk i bak, och dubbla triangellänkar i fronten, med krängningshämmare på båda axlarna.
Fuel Economy
Tack

sin överladdade V6-motor, Audi S4 uppnår utmärkta prestanda samtidigt fortfarande ganska bränslesnåla. I staden, både S tronic och manuell växellåda utrustad bilar uppnå 18 miles per gallon, medan på motorvägen, manual S4 generera 27 och S tronic bilar går 28 miles på en gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139460.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.