Funktioner av 2005 Nissan Infiniti G35

Den 2005 Nissan Infiniti G35 är en bakhjulsdriven lyxig sedanmodell. Denna modell var tillgänglig som en tvådörrars coupe eller fyradörrars sedan. Den Infiniti linjen faller under lyxen uppdelningen av Nissan, en japansk biltillverkare. G35 funktioner mötte vad vissa kan förvänta sig i ett fordon med en start tillverkaren rekommenderat pris på $ 32,750. 3,5-liters V-6 motor

Coupe modell av G35 har en 3,5-liters V-6 motor som ger 298 hästkrafter. Den motorstyrka sjunker något till 280 i sedanmodell versionen. Denna motor är antingen utrustad med en sexväxlad manuell växellåda eller en femstegad automatlåda. Dess bränsleekonomi varierar från 17 mpg i staden och 26 mpg på landsväg beroende på bilens makeup. Addera Navigation System

Ett navigationssystem var inte standard på 2005 G35, men det var tillgängliga som tillval för $ 2.000. Den DVD-baserade systemet innehöll en pop-up 7-tums LCD-skärm. Systemet tog förlägga av fabriken radio och inkluderade en CD-spelare och radio.
Power Equipment

G35: s förarsätet var ställbar i åtta lägen med en effekt reglaget. Passagerarsätet var också justerbart i fyra riktningar med sin makt vredet. Funktioner såsom makt fönster och lås med keyless-entry fjärrkontroll kom också med G35, som gjorde uppvärmd och eldrivna sidospeglar.
Lyx funktioner

Läderklädsel var standard, som var en läderklädd Storage Console, växelspaksknopp och ratt. Klimatkontroll och en lutande ratt kom också standard. Alloy trim på instrumentbrädan och dörrpanelerna gav 2005-modellen en polerad look till inredningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139427.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.