Det Performance Utrustning för en Honda Element

Honda tillverkar ett brett utbud av bilar, såsom sedaner, kupéer, hybrider, skåpbilar, lastbilar och bränsleceller elfordon. Honda 2011 Element finns i fyra olika modeller: 2WD LX, 4WD LX, 2WD EX och 4WD EX. Även dessa fordon skiljer sig något, de vanliga funktioner, inklusive prestanda utrustning, förblir desamma. Motor

2011 Element har en 2,4-liters i-VTEC motor. Det är ett in-line, fyrcylindrig, aluminium-legering motor med en cylindervolym på 2354 cm ^. Det har totalt 166 hästkrafter vid 5800 rpm och ett vridmoment på 161 vid 4.000 rpm. Element har också en 16 ventiler DOHC i-VTEC ventilsystem och en borrning och slaglängd på 87 mm med 99 mm. Växellådan är femstegad automatisk, medan i-VTEC-teknik som används ger hög bränsleeffektivitet och minskade utsläpp.
Fjädring

annan prestanda inslag i 2011 Element är kontroll-link MacPherson framvagn. Den strut av främre hjulupphängningen har en stor, L-formad arm som, med sin långa fjädringsväg, hjälper förneka störningar från vägbanan. Stötar absorberas av en bussning inbyggd i den inre främre svänga av dragarmarna. Denna suspension ökar styrrespons och bromsförmåga. Det har också kompakt dubbla triangellänkar bak fjädring.
Drive-By-Wire Throttle System

2011 Honda Element har också ett gasreglage system byggt för avancerad prestanda. Den drive-by-wire-systemet använder smart elektronik för att ansluta gaspedalen till spjäll i insugningsröret. Genom detta kan motorns respons blir bättre anpassade till de körförhållanden.
Real-Time fyrhjulsdrift

realtid fyra-wheel-drive system av Honda Element förbättrar prestandan av fordonet, när den upptäcker slirning, ingriper den för maximal väggrepp. Detta system används endast med förekomsten av framhjulsdrift slirning och hydrauliskt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139415.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.