Hur lägger jag T Toppar på en Camaro?

T-tops har erbjudits på Camaros sedan 1978. Ursprungligen tillverkad av Hurst, är det T-top en panel av glas som ersätter en del av taket och lades i par på bilar som Camaro och Trans Am. Dessa toppar kan tas bort för att skapa en öppen taket ovanför förar-och passagerarsätet. Trogen sin ursprungliga färg, har T-tops förblivit ett härdat, eller rökt, glas så att det inre av bilen inte blir för ljust när topparna är på. Saker du behöver
T-top
T-top nyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på spärrarna som frigör T-tops från taket Camaro. Dessa spärrar är längs taklinjen, nära där taket och övre delen av dörren möts, på både förar-och passagerarsidan.
2

Lås spärren. En nyckel för att låsa och låsa upp T-top spärr borde ha kommit med vid köpet av bilen. Om spärren är låst måste du låsa upp låset genom att sätta nyckeln och vrida den för låset för att öppna. Addera 3

Öppna spärren. Detta kan göras genom att dra direkt ned spärren. Spärren handtaget stannar nere när spärren är öppen, snarare än att spola med taket när det är stängt.
4

Hämta den T-top. Camaros med T-tops följde lager med en yta för att korrekt lagra T-toppar när de är lediga. Detta område är komplett med hängslen för att se toppar inte röra sig och bryta under lagring. Förvaringsutrymmet kommer antingen vara i den bakre luckan på din Camaro eller bakom baksätet, beroende på vilket år Camaro är.
5

Placera T-tops så att de passar ordentligt i T -top öppningar på taket av Camaro. Om du har T-toppar fel riktning, kommer de låsa ordentligt.
6

Skjut kanten av T-top som är närmast mitten av taket i läppen av T -toppöppning. Guide T-top ned så att resten av den ligger jäms med taket. Kanten närmast dörren ska lätt snäpper på plats om det är korrekt placerad. Gör detta för både T-tops.
7

låser T-tops på plats. Tryck upp spärren så att den är i jämnhöjd med headliner inne i bilen. Detta kommer att säkra T-top på plats så att det inte kommer att flyga iväg när du kör.
8

Lås T-top spärr. Använd nyckeln som följde med Camaro för T-tops och vrida om nyckeln så att spärren inte kan dras upp. Detta förhindrar att låset kan öppnas av misstag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139364.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.