Hur sänka början på en cabriolet

Processen för att sänka en sufflett på ett fordon är i princip densamma för alla cabrioleter. Däremot kan det finnas viktiga skillnader på vissa modeller. Av denna anledning är det bäst att hänvisa till just din bil bruksanvisningen innan du försöker sänka toppen. Till exempel kan vissa suffletter krävas andra åtgärder för att sänka. Sänkning upp på din cabriolet kan förbättra din körupplevelse, så länge vädret utanför är gynnsamt. Instruktioner
1

Stoppa din cabriolet bil och satte shifter i "Park." Kontrollera området på innertaket där suffletten möter den främre kanten av vindrutan. På vardera sidan, vanligtvis precis ovanför visir, ser du två spärrarna.
2

Dra spärrarna för att öppna dem. Detta förbereder suffletten för sänkning. Om du inte ser spärrar, kan din suffletten vara all el, även den fästa lappar. Överväga att kontakta en återförsäljare för din bil eller hänvisar till din instruktionsbok för klargörande.
3

Hitta suffletten knappen. Läget varierar beroende på fordon. Det är oftast i vanlig vy framför shifter eller på den främre instrumentpanelen. Denna knapp har vanligtvis en ikon av en sufflett sänkning. Mazda MX-5 Miata är den enda nuvarande modellen med en manuell (utan strömförsörjning) topp, även om vissa äldre fordon kan ha manuella toppar. Om du inte ser en strömbrytare, konsultera din instruktionsbok.
4

Tryck och håll in knappen för att sänka toppen. Som toppen börjar sänka, fönstren oftast automatiskt lägre. Släpp inte knappen förrän toppen är helt sänkt och lagras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139300.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.