98 Camaro Motorspecifikationer

Den 1998 Chevrolet Camaro är en amerikansk sportbil som har en historia som går till 1968, då den började tillverkas . Sedan den första bilen rullade ut från fabriken , har Camaro varit designade många gånger . Den 1998 Camaro fick en reviderad front och vissa invändiga uppdateringar , men den mest betydande förändringen kom under huven i form av den nya LS1 motorn . Motorstorlek

Basmodellen kom utrustad med en sex - cylindrig , 3,8 - liters motor , men som en uppgradering , var LS1 motor också , som erbjöd en åtta - cylindrig , 5,7 - liters version . Basen Motorn hade ett gjutjärn blocket , medan LS1 blocket var aluminium , som minskad vikt och bättre prestanda .
Hästkrafter

sexcylindriga motorn kan producera 200 hästkrafter , medan LS1 motorn var kunde Ouput 305 hästkrafter , enligt Chevrolet .
Torque

5.200 varv per minut , kunde LS1 motorn producerar 225 fot pounds av vridmoment .
bränsleeffektivitet

Camaro motor hade en bränsleeffektivitet på mellan 15 och 17 miles per gallon i stadskörning och mellan 23 och 28 miles per gallon på motorvägen . Exakta siffror variera beroende på motorns storlek och om det är en manuell eller automatisk växellåda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139177.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.