Mini Cooper Rear Seat Borttagning

Mini Cooper, som först såldes i slutet av 1950, är ​​en kompakt bil som erbjuder utmärkt gas körsträcka. Nu ägs av tyska biltillverkaren BMW, är Mini Coopers kända för flink hantering samt minimala storlek. De små fordon kommer med två dörrar och fyra säten. Ta bort baksätet från en Mini Cooper är en uppgift som är lättare utförs av två personer, men det är möjligt för en person att göra det. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan av Mini Cooper och tryck antingen ryggstödet framåt.
2

Lokalisera fästpunkt som kopplar sätet till bilen. Sitsen fästpunkt ligger mellan sätena (i mitten). Det är ett stort, metall fyrkantiga med en bult i mitten.
3

Leta metall fliken som håller bulten på plats. Med din platt skruvmejsel, tryck metallen fliken till vänster för höger stol och till höger om den vänstra stolen. När etiketten trycks över, kommer bulten lyfta upp och släppa. Upprepa på varje sida av den bakre bilbarnstol.
4

Lyft ryggstödet och håll den vid en 45-graders vinkel. Tryck ryggstödet till motsatta sidan dörren för att släppa den sista fästpunkten. Till exempel, om du tar bort det vänstra baksätet, skjut ryggstödet till höger. Upprepa på den andra bak bilbarnstol.
5

Dra på sätet ankare tills de tas bort. Sitsen ankare finns i båda övre hörnen av sittdynan om du är inne i fordonet och tittar mot baksätet.
6

Lyft upp framsidan av sittdynor för att ta bort dem från fästpunkter. Dra den främre kuddar upp på en 45-graders vinkel, medan du trycker ner på baksidan av sittdynan. Detta kommer att frigöra den bakre sätets infästning. Lyft sittdynan upp till slut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138845.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.