Hur Jämför Sports Cars

Sportbilar kan kosta tiotals eller hundratals tusentals dollar. Det är viktigt att veta hur man kan jämföra olika sporter bilmodeller innan du gör ett beslut om detta stora köp. Vid bedömningen av skillnaderna mellan sportbilar, finns det flera viktiga faktorer att beakta. Om du vet vilka funktioner för att titta på, kan du hitta den bästa sportbil för dina individuella behov. Instruktioner
1

Jämför motorns hästkrafter och vridmoment. De flesta sportbilar kommer att verka på minst 500 hästkrafter, och vridmomentet kommer vanligtvis att vara minst 300. Ju högre dessa siffror, desto bättre acceleration, hantering, och toppfarten din sportbil kommer att ha. Enligt Jim Gorzelany bok, "Automotive Intelligentsia: 2009-2010 Sports Car Guide," en hög högsta motorstyrkan är en av de mest önskvärda attribut för sportbil entusiaster. Men kom ihåg att du förmodligen aldrig kommer att behöva allt hästkrafter som erbjuds av de flesta sportbilar. Extra hästkrafter är enbart för skryta, och vissa konsumenter kommer att välja en mindre kraftfull motor till förmån för andra bekvämligheter.
2

Titta på bilens vikt, speciellt om du är intresserad av bilar med hög acceleration kapacitet. Nästan varje sportbil kommer att väga minst 3000 pounds. När man beaktar den till synes höga 3.000 pund minimum, viktskillnader av bara några hundra pounds kan tyckas oviktigt. Ta till exempel skillnaden mellan en 3300-pound Lamborghini och en 3700-pound Aston Martin, vilket Automobile Magazine har gjort. Den 400-pound skillnaden verkar inte som mycket, men det blir uppenbart när du får på den öppna vägen och märker att Lamborghinis motorn inte anstränga riktigt lika mycket under acceleration för att få den lättare bilen rör sig. Bara hålla i minnet att en lättare bil vanligtvis kommer att ha färre ombord bekvämligheter för att hålla vikten nere. Till exempel kan den tidigare nämnda Aston Martin väga mer, men den erbjuder hårdare vadderade stolar och annan lyx. Addera 3

Betrakta bränsleekonomi. De flesta konsumenter köper sportbilar för sin makt, men denna makt kommer till priset av bränsleeffektivitet. En stor, kraftfull sportbil motorn förbränner bränslet snabbare än sedaner och även många bensinslukande stadsjeepar. Sportbilar brukar få mindre än 20 miles per gallon på motorvägen. Se till att du förstår den fulla kostnaden för ägandet i samband med din sportbil, förstå att din bil kommer att behöva tankas oftare än en vanlig familjebil.
4

Jämför säkerhetsfunktioner. Vissa sportbilar skära ner i vikt genom att använda mindre, mindre effektiva krockkuddar, eller lätta ramar med mindre draghållfasthet än traditionella bil ramar. Titta på testet regeringen krasch betyg för varje sportbil du funderar på, vilket gör att du är bekväm med rating före köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138511.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.