BMW 645Ci Performance

BMW 6-serie är placerad hållet att konkurrera med stora lyxiga erbjudanden från Mercedes. För detta ändamål och kombinerar posh lyx, tillräckliga prestanda och endast de sleekest av styling. Medan byggd för att vädja främst till de människor som söker en fin lyxbil, misslyckas BMW aldrig att bygga en bil som också levererar exceptionellt bra i hanteringen, samt acceleration. Den 645Ci är definitivt inget undantag. Exteriör

Utsidan av 645Ci innehåller en uppsjö av BMW styling både klassiskt och nytt. Den ikoniska grill förblir på plats samt märkets propellern emblem både fram-och baksidan. Bilen kommer med valfria 19-tums hjul eller standard 18-tums hjul. Bakhjulen är insvept i ganska tjocka däck som ger grepp utöver de behov som en lyxbil, som bevisar detta BMW är allt annat än.
Motor

Motorn i den 645Ci är en 4,4-liters 8-cylindrig motor som ger 325 hästkrafter och 330 fot pounds av vridmoment. Motorn är en dubbel överliggande kamaxlar, vilket möjliggör en mer effektiv ventil tåg, leder en högre grad av tuning framgång. Kombinerat med variabla ventillyft, ventiltider och variabla grenrör intag, är denna motor en av de mest avancerade 8-cylindriga motorer i produktionen. BMW är så stolt över det att samma motor visas i både 5 och 7 bilar serier också.
Transmission

645Ci levereras med en sex -växlad manuell växellåda som matar ström till bakhjulen. Växellådan får poäng off för vad vissa människor anser vara orimligt långa kast mellan kugghjulen liksom ganska otymplig utförande. Om köparen vill hoppa över känslan av att köra en standard, helt automatisk och BMW: s "manu-matic" alternativ är också båda tillgängliga. Den manu-matic alternativet föreskriver shifter känsla av handboken utan att behöva arbeta kopplingen med foten.
Acceleration

stor motor och transmission driva BMW 645Ci från noll till 60 i en mycket snabb 5,6 sekunder - mycket imponerande för en bil med en full skinnklädsel. Den 645Ci klarar också att rensa fjärdedel mil i 14,1 sekunder på nästan 100 miles i timmen. Nästan lika viktigt som noll till 60 är att kunna bromsa från 60 till noll, vilket BMW kan göra på bara en touch över 120 meter, vilket är mycket imponerande för en bil så tung som denna.

Hantering

Acceleration åt sidan, stolt BMW verkligen själv på att hålla ett rykte för enastående köregenskaper. I en värld där lyxbilar har suspensioner inställt så att det cushiest rida även om det innebär att offra betydande hantering, är 645Ci ett undantag. Det hanterar en 600-fots slalom på 64 miles i timmen, mer i nivå med sportbilar än en lyx coupe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138552.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.