Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man bogsera med en Ford Taurus

Ford Taurus är en medelstora bil finns i Sedan och vagn stilar kropp som har varit i produktion sedan 1985. Taurus (speciellt vagnen modellen) har en stor lastkapacitet, men det kan bli nödvändigt att dra en släpvagn när extra lastutrymme behövs. Även Ford erbjuder inga bogsera paket med Taurus, gör det klass Taurus som lätta bogserfarkost kunna dra upp till 1250 kg. om sådan rätt. Saker du behöver
lastbärande skumt
Electric bromskontroll
Wiring gris svans
Trailer
Badrumsvåg
Visa fler instruktioner
1 < p> Har en lastbärande skumt installerat på din Taurus på en ansedd trailer återförsäljare. Har dealern installera en elektrisk broms kontroll om din släpvagn kräver det. Läs manualen som följer med din släpvagn. Några små vagnar har inte bromsar. Hyra släp har överspänningsskydd bromsar. Inget av dessa fall kräver installation av en broms controller.
2

Har din släpvagn återförsäljare eller uthyrare installera en svans ledningar gris att driva släpets lampor. Se till att grisen svansen s ledningar kontakten passar ledningarna kontakten på din trailer.
3

Kontrollera släpets last fördelas så att 10 till 15 procent av vikten ligger på tungan av trailer (till exempel, bör en £ 1000 släpvagnen ha 100 till 150 kg. av tungan vikt). Sänk tungan på mitten av en badrumsvåg placerad på marken för att mäta tunga vikt. Justera lasten för att få rätt tunga vikt om det behövs.
4

Hitch trailern till dragkroken. Kors och tvärs över trailer kedjorna under släpvagnen tungan och fäst dem på krokar svetsas till dragkroken. Skjut släpets ledningar kontakt i ledningar gris svans installerat på din Taurus.
5

Practice bogsering din släpvagn på en parkeringsplats för att få känna av det innan det blir pågår. Turas bredare än vanligt att hålla släpvagnens däck från att köra över trottoarkanter. Använd en lägre växel när man går uppför eller nedför sluttningar för att maximera din bromsning och hålla överföringen från överhettning. Stanna och kolla alla skumt och anslutningar ledningar efter körning 50 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135945.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.