Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Honda Jazz Specifikationer

Honda Jazz är aa subcompact erbjuds av Honda i europeiska och asiatiska marknaderna. Honda erbjuder det som Fit på den nordamerikanska marknaden med vissa ändringar för att uppfylla säkerhetsföreskrifterna. Den subcompact Modellen har utvecklat ett rykte för sportiga köregenskaper och pålitlig Honda motor och transmission. Det är också en av de billigaste bil som erbjuder växelpaddlar för deras automatiska växellådor, en funktion som finns på bilar kostar $ 10.000 fler. Mått

Honda Jazz väger £ 2489. (1,128 kg) utan passagerare eller last (kallas torrvikt). Den mäter 161,6 inches (3900 mm) lång, 66,7 inches (2029 mm) bred och 60 inches (1525 mm) höga. Den har en hjulbas på 98,4 inches (2,500 mm). Alla yttermått tillämpas på ett fordon utan en kropp kit lagt (t.ex. en spoiler). Det erbjuder 90.8 kubikfot passagerarvolymerna med sätena helt utdragen.
Prestanda

Honda Jazz har en topphastighet på 112 miles per timme (mph) och har en 0-till-60 mph tid på 13,9 sekunder. Det blir 60 miles per gallon (mpg) på motorvägen och 44 mpg i staden. Det tar vanlig blyfri gas för både basen och trimmar sport. Det har MacPherson fjäderben fram och torsion beam bakvagn.
Kraftöverföring Leverans

Honda Jazz körs på ett bränsle-sprutas 1,4-liters fyra- cylindrig motor som kan uppnå 117 hästkrafter vid 6600 varv per minut (rpm) och 106 foot-lbs. av vridmoment vid 4.800 rpm. Motorn kommer paras med antingen en femväxlad manuell växellåda eller en femstegad automatlåda med paddlar växling. Den fem-växlad manuell är samma som fem-växlad hittades i Honda Civic och levererar samma skarpa växlingar och pålitlig kopplingsansättning Addera säkerhetsfunktioner

Honda Fit är också en exceptionellt säkra fordon för subcompact marknaden med en stout unibody konstruktion. Utöver den ordinarie bilbälte utrustning, har det också front, sida och krockgardiner. Låsningsfria bromsar och sidokrockskydd spetsa en rad säkerhetsfunktioner som få andra subcompacts match.
Funktioner

Luftkonditionering är standard i passform, tillsammans med makt fönster och lås makt. Tio mugghållare, USB-aktiverad radio, perforerad ratt (läder är tillval), samt ett 12-voltsuttag finns bland varelse bekvämligheter som kommer med både Fit /Jazz och idrott Fit /Jazz.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137277.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.