Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Problem med Saturnus Starter solenoider

Saturn har haft flera rapporter och minst en återkallelse på de fordon som rör startsolenoid problem. Den starter solenoid är fäst vid starter, och tillåter ström att strömma in i startmotorn när tändningsomkopplaren är i ingrepp. När tändningen är inkopplad, är spänningen skickas till startmotorn solenoid, som sluter kontakterna och fortsätter flödet av strömmen till startmotorn, som griper in i motorn av Saturnus. Många problem kan uppstå när denna process påbörjats i startmotorsolenoiden. Startsolenoid Terminals

Saturn SL2 har haft en återkallelse för problem med starter solenoid på grund av spänningen från batteriet. I detta fall är terminalen i änden av den positiva batterikabeln som körs och ansluter till starter solenoid defekt. Denna defekt i terminalen orsakar startmotorsolenoiden till kortslutning eller orsaka kortslutning, vilket förhindrar att spänningen från att anställa de kontakter startmotorsolenoiden. När kontakterna hos starter solenoid inte nära, slås startmotorn inte över, vilket förhindrar motorn från att delta eller starta. Den terminala änden av batteriet kabeln behöver ersättas med generalagenten för att korrigera detta starter solenoid problem.
Startsolenoid Kontakter

Enligt klagomål rapporter från webbplatser bil granskning om Saturnus, kan startmotorsolenoiden lossnar från fästet, vilket gör att kontakterna inte göra en anslutning. Den starter solenoid är monterad med en bult på utsidan av startmotorn, och bulten är ibland inte åt till vridmoment specifikation, som orsakar stater solenoiden att lossna. När startmotorsolenoiden lossnar, växer avståndet mellan kontaktpunkterna inuti startsolenoiden större, vilket förhindrar de kontakter från att göra en anslutning när de är stängda. Bulten måste skärpas för att detta problem i Saturn som ska korrigeras.
Startsolenoid Burns Out

Saturn bil har haft ett problem med starter solenoid bränna ut eftersom för mycket spänning skickas till starter solenoid. I detta fall, gör att batteriet en strömstöt när Saturnus tändningen är inkopplad. Denna strömstöt eller spänning kraftiga skapar en explosion av ström som skall skickas till starter solenoid, vilket får kontakterna att bränna och smälta. När kontakterna i startmotorsolenoiden bränna, bränner solenoiden ut eller skadar startmotorn. Merparten av tiden när startmotorsolenoiden eller startmotorn är skadad, kan Saturnus ägaren hör ett klickande ljud när tändningen är inkopplad. Startmotorsolenoiden behöver bytas och batteriet behöver kontrolleras för att avgöra om en överspänning var orsaken till skador på startmotorn solenoid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137789.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.