Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Volvo S40 Säkerhet

för 2000 Volvo S40 var en fyra-dörrars sedan som erbjuds innovativa säkerhetsfunktioner. Dessa funktioner ingår en arsenal av krockkuddar, förspänning säkerhetsbälten, och framsätet utformning som skyddade mot whiplash. Krockkuddar
2000 S40: s främre krockkuddar skyddas mot mötesolyckor.

förare och passagerare fram och sidokrockkuddar var standard för 2000 Volvo S40. Fordonets sidokrockkuddar var kända som SIPS II, och erbjöd mer bröst och huvud skydd än tidigare installerade krockkuddar.
Säkerhetsbälte Design
trepunkts säkerhetsbälten skyddas baksätespassagerarna genom att förskjuta energi från kollisioner.

De främre säkerhetsbältena på detta fordon var utrustade med förspänning komponenter, som dras åt för att förhindra slack under främre kollisioner. Bakre sittplatser ingår trepunktsbältet bilbälte, vilket hjälpte distribuera energi från en kollision över hela överkroppen, i motsats till en region.
Whiplash Protection
Låsningsfria bromsar tillåts för en högre grad av föraren stabilitet vid att undvika en krasch.

Volvos 2000 S40 erbjöd ett system whiplashskydd i framstolarna som förhindrade whiplash under en påkörning bakifrån. Denna kärna tillåten energi att fördela jämnt längs ryggen, nacken och huvudet i motsats till allvarligt påverkar en region.
Lås och bromsar
Barnsäkerhetsspärr hindrade barn från att öppna dörrar på sina egna.

Barnsäkerhet dörrlås, makt dörrlås och fönsterhissar var också standard säkerhetsfunktioner i 2000 Volvo S40. Låsningsfria bromsar var också en vanlig säkerhetsfunktion. År 2003 var ett återkallande relaterad till bromsarna utfärdats, på grund av ett vakuum komponent i systemet. Service för att åtgärda problemet erbjöds via Volvohandeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138133.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.