Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2004 Lancer Rally Specifikationer

Lancer OZ Rally är en prestation som tillverkas av Mitsubishi. Lancer har sportbil-liknande funktioner i ramen av en kompakt sedanmodell. I produktion sedan 1973, har Mitsubishi Lancer genomgått flera olika renoveringar genom åren. Uppkallad efter sin 15-tums fälgar OZ fälgar, är det 2004 Lancer OZ Rally en fullfjädrad version av Lancer Sedan. Mått

2004 Mitsubishi Lancer OZ Rally har en total höjd på 54,9 inches, och en hjulbas på 102,4 inches. Både den främre och bakre spårvidd är 57,9 inches. Bredden på fordonet (exklusive bildörren speglarna) är 66,8 inches, och längden är 180,5 inches. Dessutom har det sedan en markfrigång på 5,5 inches. Lancer har en passagerarkapacitet på upp till fem personer och klassificeras av EPA som en kompakt bil.
Motor och bränsleekonomi

2004 Mitsubishi Lancer OZ Rally är utrustad med en 2,0-liters radmotor med fyra cylindrar och 16 ventiler. Motorn ger 120 hästkrafter vid 5.500 rpm. Lancer använder en multi-port, bränsleinsprutning systemet och tar vanlig blyfri gas. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 3,21 av 3,77 inches, och ett kompressionsförhållande på 9,5:1. Bilens Bränsletanken rymmer 13,2 liter. Enligt EPA uppskattar, har Lancer en bränsleekonomi på 28 miles per gallon i staden och 35 mpg på landsväg.
Ytterligare funktioner

2004 Mitsubishi Lancer har en individuell hjulupphängning med krängningshämmare och spiralfjädrar, och en oberoende multi-link fjädring bak med skruvfjädrar. Estetiska funktioner inkluderar lyxiga trim läder på växelspaksknoppen, en kolfiber look på dörrarna, en titan instrumentpanel och pearl färg. Convenience funktioner inkluderar farthållare, luftkonditionering, ett ljudsystem med AM /FM-och CD-uppspelning, en varvräknare och belyst system för inresa.
Safety

Stoppa strömmen 2004 Lancer tillhandahålls av främre bromsar hjul skiva och bakhjul trumbromsar. Dessutom finns krockkuddar på förar-och passagerarsidan s sidor. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar sidobalkar skyddsdörr, barnsäkerhet dörrlås, en trunk anti-fällanordning och larmsystem. Effekt dörrar och fönster är också standard på Lancer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137615.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.