Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Ford Fusion Problem

2010 års Ford Fusion förtjänat ett antal imponerande utmärkelser, bland annat en 9,3 rating från US News betyg och recensioner och titeln Motor Trend s Årets bil. Även med de positiva recensioner, dock, måste potentiella ägare att bli bekant med alla nackdelar också. Inkonsekvent Past

För Ford Fusion modeller släppts innan 2010 års upplaga, var recensioner blandade. En översyn från Edmunds gav 2007 Ford Fusion 7,8 samtidigt som kritiska anmärkningar om prestanda och säkerhetsfrågor. I processen, hävdade Edmunds som "varken basen 2,3-liters fyrcylindrig eller valfria 3,0-liters V6 matchar upp väl med konkurrenternas utbud," och "ABS är frivillig och stabilitetskontroll erbjuds inte." Fusions förmögenhet började vända med 2010 års modell, som US News betyg och recensioner anges genom "De förbättringar Ford har gjort att bilen har lett till att många inom fordonsindustrin pressen att behandla det som om det vore en helt ny modell." Köpare som letar efter en Fusion modell släpptes före 2010 måste forskningen noggrant.
Gas Mätarställning

Motor Trend uttryckt några farhågor för 2010 Fusion, nämligen en viss diskrepans i gas körsträcka avdelning jämfört med dess EPA betyg. Den hybridmodell i synnerhet fått viss negativ uppmärksamhet, som Motor Trend hävdade att "Den 3,0-liters V-6 har 23 färre hästkrafter än sportens 3,5-liters motor, men inte tjänar något bättre EPA körsträcka betyg."
Addera kontrasterande färger

Bil och konstaterar föraren om att 2010 Ford Fusion Sport modeller alla har ovanliga interiör färgkombinationer, med inlägg på sätet och en matchande gummi streck finns i bara två färger: ljust blå eller röd. Denna inredning har potential att kollidera med färgen på bilen på utsidan, en offensiv drag för vissa.
Comfort

annan fråga observerades av Motor Trend var den tillfälligt obehag erfarenhet medan du sitter i bilen. Några av dessa frågor är den nedre bakre sittdyna saknar stöd och den främre mittarmstödet placerad obehagligt låg. Addera Bromsar

I februari 2010, Ford utfärdat en Teknisk service bulletin som införde en programvaruuppdatering för modellerna Fusion Hybrid grund av problem med bromsning. Som rapporterats av Consumer Reports, en senior ingenjör bromsat för ett stopp, och medan bromspedalen gick ned mer än en normal mängd, bilen knappt saktade alls, flyga genom svängen i processen. På grund av denna broms problem inträffar regelbundet, utfärdade Ford en programuppdatering för alla modeller Fusion Hybrid byggda på eller före 17 oktober 2009.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136217.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.