Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Kia Rio & rio5 Specifikationer

I Rio är en serie kompakta fordon som tillverkas av Kia Motors. Rio har två olika organ stilar: en fyrdörrars sedanmodell som tjänar som bas och LX modellerna, och en femdörrars halvkombi designen kallas Rio Cinco, senare omdöpt till rio5. 2006 års upplaga funktioner sedan och kombi Rio modeller. Innehållande identiska motorer och specifikationer säkerhet, den sedan och kombi Rio modellerna skiljer sig endast i mått och interna funktioner. Motor

Rio Base och LX modellerna och Kia Rio Cinco är utrustade med en 1,6-liters radmotor med fyra cylindrar. Motorn ger 110 hästkrafter vid 6000 rpm och 107 Nm av vridmoment vid 4.500 rpm. Motorn erbjuder fyra ventiler per cylinder, en 10 till 1 kompressionsförhållande och ett hål med 3 inches och en slaglängd på 3,42 inches.The fordon presenterar en 11,9-liters bränsletank och bränsleekonomi av 32 mpg i staden och 35 mpg på motorvägen.
Säkerhet och hantering

Rio Cinco, Base och LX modellerna har två skivbromsar inklusive två ventilerade skivor installeras på bakhjulen. Fordonen har individuell hjulupphängning med krängningshämmare och spiralfjädrar, och semi-individuell fjädring bak med skruvfjädrar. Bilarna har även förare och passagerare krockkuddar med etappvis utbyggnad. Andra delade interiör funktioner inkluderar ett ljudsystem med AM /FM och CD-spelare, en fullständig instrumentpanel och golvkonsolen med öppen förvaringslåda, ett luftkonditioneringssystem, och höjdjusterbara nackskydd på alla platser.


Mått

Måtten på sedaner och kombi variera, beroende på något olika organ stilar. Rio Cinco har en total längd på 158,1 inches, en total bredd av 66.7 inches, och en total höjd på 57,9 inches. Basen och LX modellerna är något längre med en längd på 166,9 inches, men har samma totala bredd och höjdmått. Den Cinco modellen har en tjänstevikt på 2438 £, överstiger Base och LX-modeller, som väger £ 2365 Alla modeller har tygklädsel hela interiören, med Cinco innehåller en läderklädd ratt.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137491.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.