Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2005 Toyota Corolla CE specifikation

Den 2005 Toyota Corolla CE ger förare med en värdering av funktioner för att ge säkerhet och bekvämlighet. CE-versionen av Corolla var den billigaste modellen av Corolla som produceras under 2005 med en ursprunglig MSRP av $ 13.780. Med bara en tillgänglig motor, erbjuder Corolla CE några val för hur dess drivlina är konfigurerad. Dock gör Corolla erbjuder ett brett utbud av standard funktioner som syftar till att förbättra stabiliteten och kontrollen av dess fjädringssystem. Drivsystem

2005 Corolla CE använder en rak fyrcylindrig 1,8 liters 16-ventils motor. Vid sin toppeffekt, producerar denna motor 130 hästkrafter vid 6000 rpm och 125 £-ft av vridmoment vid 4200 rpm. Standarden överföringen används i Corolla CE är en 5-växlad manuell växellåda med överväxel. En valfri 4-växlad automatlåda med överväxel finns också. Den Corolla CE använder en framhjulsdriven systemet med en av två bakaxelutväxlingar beroende på vilken växellåda den använder. Den manuella växellådan använder en axel förhållandet är 3,94 medan den andra, mer bränsleeffektiva axel ratio används med automatlåda är 2.96.
Fjädring och styrning

2005 Corolla CE ger ett antal vanliga funktioner för att förbättra dess stabilitet och köregenskaper. De främre och bakre suspension av Corolla stöds av en kombination av gas-trycksatta chocker och spiralfjädrar. Stabiliteten i systemet förstärks under svängar med en frontmonterad krängningshämmare och oberoende fjäderben fjädring och bakmonterade semi-oberoende fjädring torsion beam och krängningshämmare. Det ger också förare med en hydraulisk, fartkontroll, power-assist kuggstångsdrivna styrsystem och valfria fyrhjuliga låsningsfria bromsar med tre ABS-kanaler. Den Corolla bromssystem använder frontmonterade skivbromsar och bak-monterade trumbromsar.
Säkerhetsfunktioner

2005 Corolla CE ger ett antal standard-och valfria funktioner som syftar till att öka säkerheten för förare och passagerare. Några av de valfria funktioner som finns på Corolla inkluderar sidokollision och overhead första och andra raden krockgardiner. De främre sidokrockkuddar används på Corolla är standardutrustning för både passagerar-och förarsidan. Sidokollision barer, Bakre barnlås säkerhet, varselljus och förspänning för de främre säkerhetsbälten är också standardutrustning på denna bil.
Storlek, kapacitet och bränsleekonomi

Corolla CE har en hjulbas på 102,3 inches och åtgärder 178,3 inches i längd, 66.9 tum i bredd och 58,5 inches i höjd. Det har en minsta markfrigång på 5,7 inches och en vändradie på 17,1 meter. Dess motor levereras med en 13,2 liters bränsletank och har en rating bränsleeffektivitet 32 ​​miles per gallon i staden och 41 mpg på landsväg. Det ger 90,3 kubikfot passagerarutrymmet och har 13,6 kubikfot bagageutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137407.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.