Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Att beställa en nyckel för en Buick

Om du äger en sen modell Buick som använder en elektronisk nyckel för att starta bilen, att förlora den viktigaste sätten du kan inte starta bilen. Den stöldskydd och bilens dator är utformad för att identifiera rätt kodad nyckel för att starta motorn. Detta innebär, om du behöver byta den nyckel, måste du beställa en. För att placera den ordningen, måste du göra en resa till en Buick återförsäljare. Endast auktoriserade Buick återförsäljare har tillgång till klippa och koda en ny elektronisk nyckel. Saker du behöver
VIN-nummer på din bil
Fordon registrering
Bil titel
Körkort
Alla nyckelbrickor
Eventuella andra elektroniska nycklar till fordonet
Visa fler instruktioner
1

kontakta närmaste Buick återförsäljare och boka en tid för att beställa en ny nyckel. Du kan inte beställa nyckeln via telefon, du måste inställa sig personligen. Dealern kommer att debitera dig att klippa och programmera en ny nyckel, tillsammans med avgifter du för att programmera dina fjärrkontroller. Priserna varierar beroende på återförsäljare och du kanske vill kalla flera innan till ett möte.
2

Gå till återförsäljaravtalet vid den schemalagda tiden. Du måste ta med din bil registrering, bil titel, och körkort för att bevisa att du äger bilen. Dessutom måste du samla alla dina nyckelbrickor (fjärrkontroller för keyless inresa) och andra elektroniska nycklar. När handlaren program du ny elektronisk nyckel, så startar alla Fobs och andra elektroniska nycklar. Alla kommer att kräva omprogrammering.
3

Testa din nya nyckel genom att se till att det startar din motor. Testa alla nyckelbrickor för att säkerställa att de låsa och låsa din dörrar och liksom, testa några andra elektroniska nycklar för att se till att de fungerar. Betala de avgifter som krävs endast efter att se till att allt fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137076.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.