Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man laddar det A /C-system på en Hyundai

Laddning en Hyundais kylsystem är viktigt att hålla bilen sval och torr under de varma sommarmånaderna. Den luftkonditioneringssystem i bilar kan bli undercharged grund av läckage. Läckor är resultatet av gamla rör och gamla tätningarna. Om systemet inte är tillräckligt laddat, då det inte kommer att kunna fungera korrekt. Detta är ett ganska enkelt jobb som kan fyllas i på mindre än en timme för mindre än $ 40. Saker du behöver Flighter Can av R-134a köldmedium
A /C adapter
Visa fler instruktioner
1

Pop bilens huva att exponera A /C laddventil. Ventilen kommer att ha en blå mössa, och det kommer att vara belägna i närheten av radiatorn. Ta av locket. Detta är den låga sidan ventil.
2

Slå på bilen och luftkonditioneringen. Bilen ska köras så att kylmediet absorberas in i systemet.
3

Hook upp burken med köldmedium till A /C adapter. Om din bil gjordes efter 1993, då det kommer att utformas för R-134a köldmedium. Om inte, kan den vara konstruerad för R-12. Vara noga med att kontrollera Hyundai instruktionsboken för att säkerställa en korrekt köldmedium används.
4

Fäst A /C adapter till den låga sidan laddas ventil. Du kan vara säker på att detta är rätt ventil eftersom adaptern inte kommer att ansluta till den höga sidan ventil. Vrid köldmediet kan upp och ner och öppna ventilen i adaptern för att tillåta flöde. Skaka burken då och fortsätt att fylla tills burken är helt tom.
5

Kontrollera ventilerna. Om bilen blåser tillräckligt kall luft, då det är tillräckligt laddat. Om luften är fortfarande varm, och sedan ansluta en annan burk av köldmedium och upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136812.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.