Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Mazda 3 specifikation

Mazda 3-modellen av bilar infördes 2004 för att ersätta den populära Mazda Protege. De hade en mer elegant kropp då deras föregångare men inte kostar mycket mer. Vid 2006 fanns det fyra olika typer av Mazda 3 bilar, alla med olika specifikationer för deras motorer, drivlina och hjulupphängning. Mazda 3i

2006 Mazda 3i har en standard två-liters fyrcylindrig motor med 150 hästkrafter och en femväxlad manuell växellåda med överväxel. Den sedan har en 14,5-liters bensintank och rinner av vanlig blyfri bensin, få 28 miles per gallon i staden och 35 mpg på landsväg. Bilen har fyra hjul skivbromsar med två ventilerade skivor i fronten på bilen och låsningsfria bromsar på alla fyra hjulen. Förare och passagerare krockkuddar är standard med sidokrockkuddar på både förar-och passagerarsätet, overhead krockkuddar är valfria. Addera Mazda 3s

2006 Mazda 3s är dyrare då basen Mazda 3i eftersom den har en större motor och några fler alternativ. Den har en 2,3-liters, rak fyrcylindrig motor med 160 hästkrafter och en femväxlad manuell växellåda med överväxel. Axeln ratio på Mazda 3s är 4.11 och bilen använder vanlig blyfri i det 14,5-liters tank. På grund av den starkare motorn, blir det något mindre bränsleekonomi då mindre kraftfulla Mazda 3i med 26 mpg i staden och 32 mpg på landsväg.
Mazda 3S-Touring

2006 Mazda 3S-Touring sedanmodell har nästan identiska specifikationer som Mazda 3 sedan, men det är lite dyrare eftersom det har flera inre alternativ då de regelbundna Mazda 3s. Dessa alternativ inkluderar en skinnklädsel och alternativ säkerhet som är standard inom sedanmodell, såsom stol-monterade förarsidan och passagerar-sidokrockkuddar samt overhead krockgardiner över både den första och andra raden.
Begagnad Mazda 3s - Grand Touring

modell av Mazda 3, som är den dyraste men har flest alternativen är Mazda 3s Grand Touring sedanmodell. Den har en 2,3-liters, fyrcylindrig motor med 160 hästkrafter precis som de andra Mazda 3 bilar men är ett par tusen dollar dyrare på grund av ett antal olika invändiga alternativ. Dessa inkluderar säkerhets alternativ såsom sidoairbagar på framsidan förar-och passagerarsidan av bilen, samt krockgardiner över fram-och baksätet. En säkerhet larmsystem ingår också i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136829.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.