Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1983 Impala Alternativ

Den 1983 Impala är en allmänt erkänd fordon från Chevrolet med samma A-kroppskonturer förknippade med andra General Motors fordon av eran. Den Impala haft framgång inte bara i den inhemska amerikanska marknaden, men också som en flotta servicebil för polisen i hela landet. Den sedan är fyrdörrars kaross, tillsammans med Chevrolet pålitliga små-block motorer, gjorde 1983 Impala ett populärt val för en generation av förare. Motoralternativ

1983 Chevrolet Impala erbjöd tre olika motor val för konsumenterna i USA. Den första och mindre av motorerna var på 3,8 liters V-6 motor med elektronisk bränsleinsprutning. Den V-6, jämfört med dess V-8 motsvarigheter, förbrukas mindre bränsle samtidigt som liknande hästkrafter. De två andra motorn val för Impala var den 5,0 liters V-8, och det större 5,7 liters V-8. Både V-8 motorer baserades på Chevrolet små block V-8 motor som bolaget hade genomfört i fordon för de senaste fyra decennierna.


Växellådsalternativ Alla 1983 Chevrolet Impala modeller använde en tre-växlad automatlåda som standard drivlina för makten leverans. Köpare kan beställa, för en extra kostnad, en Impala med en fyra-växlad automatlåda från fabriken. Inga manuell växellåda alternativ fanns tillgängliga för denna modell. Polisen versioner av Chevy Impala hade alternativet för en "heavy-duty" fyrväxlad växellåda avsedd för användning av flottan.
Body Style

Chevrolet eliminerat Coupe och vagn versioner av Impala för 1983, utan i stället en fyrdörrars modell att bära märket. Trots de minskade modelltyper, sålde Chevrolet Impala fler enheter under 1983 än under 1982.
Bekvämligheter

1983 Chevrolet Impala fanns med luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, tejp -spelare och läder säten, allt mot en extra kostnad från Chevrolet återförsäljare. Servostyrning och makt bromsar var standard med alla enheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136120.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.