Hur man hittar värdet av gamla bilar

Du kanske stöter på svårigheter när de försöker hitta värdet av en gammal bil. En gammal bil kan vara en klassiker eller bara en som inte längre är i värderingen böcker. Om du har en klassisk eller samlare bil, kanske du måste räkna ut överklagandet av din bil till en berörd marknad. Internet är ett effektivt verktyg för att fastställa bilens värde om du vet var du ska leta. Instruktioner
1

Använd en bedömning webbplats för att bestämma värdet på din gamla bil. Använd en guide som är speciellt inriktad på klassiska, anpassade eller äldre fordon, såsom NADA klassiska Car Guide. Om din din bil inte är för gammal eller saknar särskild insamlare eller klassiskt värde, använder utvecklingssamtal guider som Edmunds eller Kelley Blue Book.
2

Ange all nödvändig information när du blir ombedd under utvärdering för att ta reda på bilens värde. Läs noga igenom dina alternativ. Särskilda åldrade fordon är klassade på villkor, så läs noga igenom varje alternativ innan du väljer bilens kondition --- resultat kan skilja sig tusentals dollar och mer.
3

fortsätta sökningen metoder granska auktion webbplatser, såsom Barret-Jackson Auktioner. Den Autotrader hemsida presenterar en klassiker division --- använda den för att kontrollera värdet på din bil och ta reda på vad andra säljer en samma-typ fordon för. Kontrollera med eBay för att avgöra om någon annan säljer ett liknande fordon, liksom.
4

Skriv ner alla de värden du har bestäms av bedömning guider. Figur din gamla bil är värt att vara runt en median av de nummer du omdömet. Du kan också kolla med en klassisk bilhandlare för att räkna ut värdet på din bil om du är osäker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112906.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.