Hur hittar man ägaren av fordonet genom sin Vehicle Identification Number

The Vehicle Identification Number --- en alfanumerisk kod stämplat på en metallplatta inuti ett fordon --- erbjuder tillverknings-och fordon-ägare data. Fordonstillverkare, brottsbekämpande organ, grupper statliga och civila kan använda VIN för forskning, referens, anmälan eller spårning. Svårighetsgraden lokalisera ett fordon registrerade ägare av VIN beror beror på ett antal faktorer --- viktigast, forskningen för sökningen. Lokala brottsbekämpande, kan staten Department of Motor Vehicles eller en privat lösningar riskerar företag att kunna hjälpa till i sökandet. Saker du behöver
Pen
Papper
Vehicle Identification Number uppgifter
Fordonsdata
Tag-information (tillval) katalog Titeluppgifter (tillval)
Visa mer instruktioner
1

Hämta VIN bort metallplattan fäst nära där vindrutan möter instrumentbrädan på förarens sida av fordonet. Skriv även ner fordonets märke, modell, färg och titel om sådan är tillgänglig.
2 p Om du funderar på att kontakta en fordonsägare eller om du misstänker att du har köpt en begagnad bil som var sägs vara nya eller har hittat en stulen bil, kontakta din lokala eller statliga polisen. Förklara detaljerna i situationen och be polisen för anvisningar om placering av fordonets ägare via VIN. Processen med att hitta ägaren kan variera från region till region.
3

För alla andra förfrågan skäl, ringa eller besöka din statens Institutionen för motorfordon eller använda någon av DMV: s online-verktyg för att hitta en bil ägarens information baserad på VIN. På grund av federala regler, är att kräva DMV typiskt en ansökan och, beroende på dina krav som staten kan begära ytterligare information såsom fordonets taggen eller titel nummer. En avgift tas ofta ut för forskning och certifierade register.
4

I ditt område, kan allmänna, ospecifika frågar inte tillåtas så kontrollera applikationens krav innan du skickar en förfrågan. Vanligen tillåtna förfrågningar innefattar de som gjorts av en statlig grupp, rättsskipande myndighet, domstol eller en anställd om ett företag fordon. Begäran i samband med stöld eller en brottsutredning är också vanligt som är de som är för forskningsändamål när ägaren inte skulle kontaktas heller skulle personlig information offentliggöras. Människor som arbetar med att skicka anmälan om säkerheten påminner uppdämning, bogsering eller bilförsäkring oftast kan tillämpas också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112365.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.