Toyota Celica GT4 ST185 specifikation

Toyota Celica GT4 ST185 är en rallybil . Detta innebär att om du inte är en rallyförare det inte ofta används för everday saker som att köra till jobbet eller plocka barnen från skolan . Den producerades mellan 1990 och 1993 , men en begagnad version är ännu mer kraftfull än de flesta tillgängliga kommersiella fordon . Storlek

Celica är 174 inches lång , 99 inches vilket är hjulbas mätning . Det är 51 inches lång och 70 inches bred . De främre och bakre spåret är 57 och 60 inches , respektive , och den väger 3,036 pounds .
Motor

Motorn har fyra cylindrar i en in - line konfiguration . Cylindrarna är vattenkyld , och den totala förskjutningen är knappt 2 liter . Den klarar av 204 hästkrafter och 202 foot- pounds av vridmoment , maxima som nås vid 6.000 och 3.200 varv per minut , respektive.

Kompressionsförhållandet är 8.8 och borrning och slaglängd är båda drygt tre inches . Addera ditt överlämnande och hantering

Celica har en femväxlad manuell växellåda och fyrhjulsdrift . Både främre och bakre användning MacPherson fjäderben , och bromssystemet använder ventilerade skivor fram och vanliga diskar i baksätet . Bromsarna styrs av ett elektroniskt Nippon Denso -systemet , som distribuerar ström mellan bromsarna för maximal effektivitet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113516.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.