Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Solkraft för Husbilar

Använda solen för att ge el är ett ekonomiskt sätt att tillhandahålla elektrisk ström när du är ute på den öppna vägen. En husbil kan vara utrustad med en sol elektriska system att köra en luftkonditionering, spisar, TV-apparater, radioapparater och allt annat som behöver el för att fungera. Solpaneler arbete genom att ta in solens energi (fotoner) och omvandla den till elektricitet med hjälp av en solceller panel. Varför satsa Solar?

Traditionella husbilar använda en bensin-eller dieseldriven generator för att driva apparater och elektronik som finns ombord. Med gaspriserna på uppgång, är många människor letar efter alternativa sätt att ge sina elektriska behov. Solcells-och solvärmesystem kan åstadkomma detta gratis och bidra till att minska husbilen koldioxidavtryck. Addera Bestämma dina behov

Bestämma hur mycket kraft som behövs för att köra alla de elektriska systemen och apparater är viktigt eftersom det avgör hur många solceller krävs. Som av 2011, kan en solpanel ger ca 230 watt. Till exempel, om ditt elsystem kräver 460 watt, du behöver två solcellspaneler.
Solcellssystem

solceller systemet kommer att innehålla paneler, hårdvaran för att montera panelerna, en växelriktare för att omvandla likström panelerna ta in till växelström (vilket är vad de elektriska systemen köra bort av) och ett batteri lagringssystem. Ett batteri lagringssystem är viktigt eftersom solpaneler bara producerar el när solen skiner. Batterierna dig med ström på natten eller under molniga dagar. Addera solvärmesystem

En solvärmeanläggning är en metod för uppvärmning av vatten med hjälp av solen. Med denna inställning, rör, vanligtvis koppar, matas genom en samlare panel som tar i värmen. Vatten pumpas genom dessa rör tills vattnet når ca 200 grader Fahrenheit. När vattnet har nått sin önskade temperatur, pumpas den tillbaka in i husbil och kan användas för duschar eller diska. Med hjälp av en solvärmeanläggning för varmvatten kan vara en stor pengar att spara och hjälper ditt solcellssystem genom att minska den mängd el som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111837.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.