Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man reparerar Motor Home Stabilizer Jacks

Det finns huvudsakligen tre typer av stabiliserande domkrafter används för att säkra och nivå husbilar: swing domkrafter, sax domkrafter och vertikala domkrafter. Varje stil har sin egen drivsystem, oftast en skruv-typ ställdon kopplas till en DC-motor. I händelse av skada, som att köra med en av kontakterna på plats, i vilket jack cylinder skadas, är utbyte av hela enheten behövs. Om problemet verkar vara att domkraften inte kommer att höja eller sänka, då problemet har troligen med den elektriska ledningar. Saker du behöver
Ficklampa
3/8-tums enhet socket uppsättning
Volt-ohmmeter
Visa fler instruktioner
1

Testa strömbrytaren inuti din RV för att avgöra om uttaget kommer att höja eller sänka. Om det inte finns någon ström till enheten, så problemet är elektrisk. Börja med att kolla säkringsdosan i din RV för att avgöra om stabilisatorn jack säkring har gått. Om det finns, byt ut säkringen och prova på strömbrytaren igen.
2

Position själv under RV med en ficklampa och inspektera domkraft som du misstänker vara skadade. Titta på höljet eller strukturen av domkraften för tecken på böjning eller sprickor. Eventuella skador på huvuddelen av uttaget kräver att den bytas ut. En sådan skada kan inte på ett säkert sätt repareras. Dessutom kontrollerar likströmsmotor pumphuset har sprickor eller märken scorch som tyder på att motorn skadas. Byta hela uttaget är oftast mer kostnadseffektivt än att försöka ersätta motorn ensam.
3

Unbolt stabilisatorn jack från chassit på RV med en hylsnyckel. När jack är lös från ramen av RV, lossa de elektriska ledningarna från uttaget DC-motor.
4

Ta bort den skadade jack underifrån RV och skruva en ersättare jack in den plats där skadad jack var belägen. Anslut de elektriska ledningarna från RV strömkällan till nya jack motorn.
5

Test ersättning jack för korrekt funktion för att slutföra reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111856.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.