Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Så här kontrollerar vätskebehållare för HWH nivåreglering i en husbil

Livskvaliteten i husbilar och husvagnar är väsentligen förbättras när ägarna kan parkera eller förvara dem nivå. Livet på en vinkling för någon längre tid blir snabbt irriterande och obekvämt. Många modeller har hydraulisk utjämning system som tillverkas av VVB och finns som OEM-alternativ eller eftermarknadsinstallationer. Som i alla högtryckshydrauliska system, upprätthålla rätt oljenivån i behållaren i HWH 200 förhindrar att luft kommer in i systemet. Underlåtenhet av uttagen till fullo utvidga är det primära symptom på otillräcklig hydraulolja och luft i systemet. Saker du behöver
Ficklampa eller besvär ljus
Rags
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Dra alla fyra uttag fullt.

2

Leta hydraulanordningen inklusive pump och reservoar tank. Beroende på vilken modell av husbil, kommer pumpen vara placerad bakom axeln av en av de främre hjulen och tillgängliga från under fordonet. Reservoaren är en rektangulär låda med en kromad avluftningshuven ovanpå innehåller en integrerad mätsticka.
3

Torka av smuts från hela avluftningshuven. Skruva avluftningshuven och ta bort den från behållaren, sedan torka av mätstickan och sätt tillbaka in i tanken. Avlägsna mätstickan igen och läs av oljenivån. Korrekt oljenivå ska visas i intervallet mellan de ritsade två linjerna på oljestickan.
4

Lägg HWH Specialty hydraulolja eller Dexron-stil automatisk transmissionsolja till reservoaren vid behov. Ta oljenivån upp till ca 1 cm under toppen av behållaren.
5

Återmontera avluftningshuven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111860.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.