Vilka är de bultmönster Specifikationer för en 2001 Chevrolet Venture Van Wheel?

Chevy Venture var en minibuss som produceras av General Motors 1997-2005. Initiativtagare var en av de få minibussar som kunde sittplats åtta passagerare, eftersom de flesta minibussar kunde sittplats endast upp till sju passagerare. Den 2001 Venture kom tre utföranden: basen, LS och LT. LT-modellen var den top-of-the-line trim, och hade valfria lädersäten, ett takräcke och en förarsidan skjutdörr. Alla Venture hjul använde samma bultmönster. Bolt Pattern Definition

Ett fordons bultmönster avser antalet av bultar eller klackar som är på hjulnavet och det diagonala avståndet de är från varandra. En bult mönster av 6-by-127 innebär att det finns sammanlagt sex klackar som är 127 mm från varandra.
2001 Chevy Venture Bolt Pattern

2001 Chevy Venture hjul använder en 5-by-115 bultmönster, vilket innebär att det finns fem flikar som är 115 mm från varandra diagonalt. Alla Chevy Ventures har samma bultmönster.
Wheel Specifikationer

Förutom att ha en matchande bultmönster, måste ett nytt hjul för en Chevy Venture träffas flera Original Equipment Manufacturer (OEM) specifikationer för att det ska vara en exakt matchning. Stud storlek, hjulstorlek (längd och bredd), centrumhål (hålet i hjulets baksida som centrerar den över monteringsnav av bilen) och hjul-offset (där centrumlinjen för hjulet sitter i förhållande till fästet yta), måste också matcha.
2001 Chevy Venture Wheel Specifikationer

2001 Chevy Venture hjul använder en 15-6-tums hjul eller fälg, har en stud storlek på 12-by-1.5 mm, födde ett centrum av 70,3 mm, och hög, eller positivt, offset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105770.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.