Hur man håller Myror Tillfälligt bilar

Vid något tillfälle har de flesta människor behandlat myror inne i deras hem. Myror kan vara ett skadedjur på andra områden i livet, inklusive bilar. När myror hemsöka bilen, kan bli av med dem verka som en svår uppgift. Om de inte snabbt behandlas, kan de bilda ännu ett bo inuti bilen, vilket gör uppgiften att rensa dem ännu svårare. Bilägare har ett par alternativ öppna för dem att göra sina bilar ant-free. Saker du behöver
Jordnötssmör och borax blandning
Ant avskräckande spraya
Bug bomb
Visa fler instruktioner
1

städa ur bilen. Myror kommer hemsöka på jakt efter en näringskälla, så neka dem mat kommer att hjälpa avskräcka dem från att ta bostad inne i bilen.
2

Lämna en blandning av lika delar jordnötssmör och borax för myror i bilen . Myror kommer mata på blandningen, och borax kommer att döda dem. Om myrorna är häckande, kommer de att dela fläckas jordnötssmör med de andra i kolonin, inklusive drottningen, utplåna kolonin.
3

Fumigate insidan av bilen med en bug bomb avsedd för myror. Se till att bilen håller tätt. Kontrollera fönstren och dörrarna för läckor. Se till att strikt följa instruktionerna på bugg bomb. Efter fumigating bilen, köra klimatkontroll på hög för åtminstone ett par dagar för att rensa ut ventilerna. Se till att fönstren är öppna medan du gör detta för att förhindra skador på dig själv eller passagerare.
4

Spray däcken, dörrar, bål eller något annat område av tillgång med ant Resistance. Du kan också spraya en omkrets runt bilens plats i garaget, även om det inte kommer att skydda din bil i andra parkeringsplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131960.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.