Everstart Specifikationer

Johnson Controls Inc. tillverkar Everstart batteri lineupen specifikt för Wal-Mart butiker. Batterierna, som används i en mängd olika tillämpningar, från trolling motorer till stora dieselmotorer, är konstruerade för att fungera som jämförbara ersättningar för originalutrustning med majoriteten av bensin och diesel motorer. Batteriernas specifikationer inkluderar garantier, applikationer och allmän skötsel och underhåll. Garantier

De garantier som erbjuds av Wal-Mart för Everstart batteriet varierar från ingen garanti alls för en 108-månaders garanti. Motorcykel och gräsklippare batterier bär inte en garanti men vanligtvis varar mellan ett och tre år. Den grundläggande garanti för bil-och marin batterier erbjuder ett års gratis utbyte med en 36-månaders proportionellt ersättare. Wal-Mart har en lineup av Everstart batterier med en två-års fri ersättning, 72-månaders proportionellt val och en treårig fri ersättning alternativet med en 108-månaders proportionellt garanti. Garantierna täcker ett batteri utan fysiska skador inom den godkända perioden. Du måste ange den ursprungliga inköpskvitto och garanti pappersarbete att utnyttja garantin.
Applications

Everstart lineup har användning inom flera områden. Tillverkarens grundläggande gräsklippare batterier, såsom U1R-7, verkar nästan alla trädgårdstraktor eller ridning gräsklippare. Används i små två-eller fyra-cykel-motorer, bär denna 12-voltsbatteri cirka 200 kall-cranking ampere. Everstart gör sina marina batterier för stora motor båtar eller enkla trolling motorer, och det gör sin standard lineup av batterier för användning i bilar, lastbilar och dieselmotorer. Husbilar använder vanligtvis Everstart MAXX modellerna. De MC-batterier hjälper power motorcyklar, ATV eller vattenskoter.
Allmän skötsel och underhåll

Exklusive sin motorcykel batterier, säljer Everstart underhållsfria batterier, vilket innebär att du behöver inte lägga avjoniserat eller destillerat vatten till dem när som helst. I själva verket kan öppna portarna för cellerna att lägga vatten ogiltigförklara batteriets garanti. Bara lägga destillerat eller avjoniserat vatten till MC-batterier slut på vätska. Förvara batterier på en ren, sval och torr miljö, upphöjd från golvet. Lämna inte batterierna är anslutna till fordonet när långtidslagring. Använd en stålborste och ett surt rengöringsmedel vid rengöring terminalerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129140.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.