Syftet med tändspole i VWs

Den största europeiska biltillverkaren , Volkswagen , har sitt ursprung i 1937 för att producera den nya bilprojekt av Ferdinand Porsche , Volkswagen Beetle . Sedan början har tändspolen varit hjärtat av alla Volkswagen-fordon , inklusive Beetle , bussen, Karmann Ghia och ting . Syfte

Syftet med tändspolen i Volkswagens är att ge gnista till tändstiften . Denna gnista behövs för att stänga av motorn på och hålla den igång . När nyckeln har vridits i tändningen , fortsätter tändspolen kretsen för att bilen ska starta.
Funktion

spänningsförstärkare i tändningslåset spolen tar spänning från batteriet och förstärker den till önskad mängd energi som behövs för att skapa en gnista i motorn . Äldre Volkswagens har en distributör som tar gnista från tändspolen och distribuerar den till tändstiften . I nyare modeller , var dock distributören elimineras och tändspolen skickar gnista rätt till tändstiften .
Problem

tändspole i Volkswagens kan gå dåligt , vilket orsakar många problem . Problem förknippade med en dålig tändspole är motorn slår bakut , minskade gas körsträcka eller ökad bränsleförbrukning , en dåligt kör motor , ingen gnista som kommer från tändstiften eller en fastlåst motor .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131403.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.