Hur man håller en körsträcka logg

färdloggar hålls av affärsmän och idrottare för att spåra körts längre. En korrekt körsträcka logg ger en dag-till-dag rekord av körts längre. Kommersiella lastbilschaufförer och förare av företagsägda bilar är ofta krävs för att hålla en detaljerad körsträcka logg för alla företag relaterade resa. Idrottare som löpare, simmare och cyklister använder färdloggar att spåra deras prestation under träningen. Gör din körsträcka loggar tillgänglig och uppdatera den regelbundet för att hålla den aktuell. Saker du behöver
Pocket kalender
Penna med clip
Rubberband (tillval) katalog kalkylprogram (tillval)
Visa fler instruktioner
Vehicle
Miltal Log
1

Öppna fickan kalendern på dagen av resan och skriva ner mätarst från vägmätaren på linjen för motsvarande dag.
2

Använd en separat linje för en annan dag eller annan resa. Stäng körsträcka log med pennan klippt insidan och placera den någonstans säker och tillgänglig. Säkra körsträcka loggen till ratten av din bil med ett gummiband kommer att göra det synligt och lätt att greppa.
3

Skriv i sista mätarställningen i körsträcka loggen ovanför den första posten från tidigare samma dag.
4

Subtrahera gamla mätarställningen från den nya för att få en total körsträcka för dagen.
5

Riv sidan ur Fick-kalender varje gång den är fylld med körsträcka information. Förvara fyllda sidor på en säker plats på kontoret eller överföra data till en körsträcka kalkylblad din datorn.
Athletic Miltal Log
6

Skriv avståndet mål för varje dag i motsvarande dag i fickan kalendern. Detta kan göras veckor i förväg eller i början av varje dag. Den den sammanlagda sträcka varje dag bredvid målet numret för den dagen i körsträcka loggen.
7

Record
8

Subtrahera dagsetapp målen från den uppskattade totala sträcka den dagen för att se om de är över eller under sina prognoser.
9

Store körsträcka logg, med pennan klippt insidan , i din gym väska eller träningskläder för att undvika att glömma att fylla i den varje gång du tränar.
10

Riv sidan ut ur fickan kalendern varje gång den är fylld med körsträcka information. Förvara fyllda sidor på en säker plats på kontoret eller överföra data till en körsträcka kalkylblad din datorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125900.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.