Felsökning av en 1985 Mercedes Benz

Mercedes Benz har tillverkat alla typer av fordon i årtionden, allt från bussar och lastbilar till lyxbilar. I 1985 års Mercedes Benz är en av de mest populära bilarna från företaget, och många av dessa bilar är fortfarande handlas och användas under 2011. En av anledningarna till att 1985 Benz fått en så stark efter var eftersom det var en av de mest prisvärda bilar under tiden, och ändå lyckats införliva ett elegant utseende som alla andra Mercedes Benz sedans. Instruktioner
1

Kontrollera huvfäste.

Ett av de vanligaste problemen som folk har med en Benz är huvfäste. Till skillnad från andra typer av bilar, kommer Mercedes Benz med en tvådelad låsmekanism som kräver en spak inne i bilen att släppas innan huven klarar sig kan användas för att pop öppna huven. Om du inte kan öppna huven, se till att den inre spaken inne i bilen har dragits öppen. Gå tillbaka utanför och dra öppna huven i en uppåtgående rörelse, att se till att du håller huven genom fångsten handtaget. Håll gallret när du gör detta, becuase gallret är faktiskt en del av huven.
2

Kontrollera strålkastarna.
P Om strålkastarna inte fungerar, måste du ta bort höljet som täcker glödlampan och vrid glödlampan i en moturs rörelse. När bort, se till att det inte finns damm eller smuts mellan lampan och kontakten. Byt ut glödlampan genom att vrida medurs. Kontrollera att lampan roterar jämnt. Kontrollera även strålkastaren säkringen som ligger i säkringslådan. Du kan ersätta en gammal säkring genom att dra ut och sätt tillbaka den genom spärren.
3

Kontrollera batterierna.

En av de vanligaste orsakerna till att motorn startar inte är på grund av ett urladdat batteri. För att kontrollera om batteriet är orsaken till en motor som inte startar, kontrollera att den neutrala säkerhetsbrytaren slås på och sätta pedalen i fullgas. Se också till att bältet är fastsatt, eftersom vissa Benz modeller är utformade för att inte arbeta tills säkerhetsbältet har spänts fast. Om bilen ändå inte startar, prova att kontrollera radio, fläktar, vindrutetorkare och strålkastarna. Om dessa inte fungerar, måste du antagligen byta ditt bilbatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131089.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.