Hur att måla lastbil hjul

Ommålning lastbil hjul är ett sätt att ge en gammal lastbil ett nytt liv. Eventuella skador såsom repor, flisas färg och glans kan repareras, vilket gör dem ser så gott som ny. När man målar någonting, är det alltid bäst att hålla arbetsområdet välventilerat. Saker du behöver
Rustoleum måla
600 grit sandpapper
Brasso wheel polish
Stålull
tidningen
Maskeringstejp
ren trasa
Soap
Vatten
Handduk
Liten mjuk borste pensel
Visa fler instruktioner
1

samla alla objekt, vilket gör att de är inom räckhåll. Om du målar inomhus, öppna alla fönster i rummet för ventilation.
2

Ta en ren trasa och torka överflödigt damm från hjulet. Använd 600 sandpapper för att försiktigt gnugga över hjulet, för att ta bort eventuella glans. Detta förbereder ytan för målning och avlägsnar gammal färg så att du får en slät yta. Fortsätt att slipa hjulet tills ytan ser jämn ut.
3

Ta lite stålull och dränk den med Brasso polish. Försiktigt gnugga den över hjulet tills all polish har dränkts in i hjulet.
4

Ta en fuktig trasa och gnugga överskottet polera bort hjulet. Torka hjulet med ren handduk.
5

tejp Använd Maskering för att täcka delar av hjulet du inte vill måla. Du kan också använda tidningen utöver maskeringstejp, för extra skydd.
6

Ta en pensel och doppa den i Rustoleum färg. Försiktigt måla hjulet med försiktiga rörelser. Applicera första skiktet och låt den torka i en timme. Applicera ytterligare ett lager och låt det torka i en timme. Du kommer att behöva ansöka tre lager för en perfekt finish. Låt hjulet för att torka på en plan yta i ett väl ventilerat utrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129141.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.