Hur man byter Running Lights i en 2002 Tahoe

Som alla fordon ägaren vet, bilar kräver regelbundet underhåll för att fungera väl. En del av den ordinarie fordonets underhållsarbete innebär utbyte av strålkastare, blinkers, sidomarkeringsljus, varselljus och bakljus. Den 2002 Chevrolet Tahoe är inget undantag. Lyckligtvis ersätter varsellyktor tar bara några minuter, och göra jobbet själv kan du spara tid och pengar. Instruktioner
1

Öppna huven på bilen. Avlägsna strålkastarenheten genom att rotera hållaren stiften på toppen av strålkastaren. Rotera den yttre tappen utåt och inre stift inåt, dra dem rakt ut.
2

Dra hela strålkastarenheten bort från fordonet, dra ut kablaget att helt ta bort den.

3

Hitta hållarklämman ligger bakom blinkers /sidemarker /varsellykta montering. Tryck hållarklämman mot utsidan av fordonet, dra sedan lampaggregatet ut.
4

Hitta varsellyktan uttaget och vrid den moturs för att frigöra den. Dra ur sockeln och lampan ur huset, sedan dra den gamla lampan direkt ur uttaget. Byt ut den gamla glödlampan mot en ny genom att sätta in det i uttaget.
5

in uttaget i lamphuset och vrid den medurs för att låsa den på plats. Placera det bakre lamphuset på bilen, och se till att rada upp krokar och hål som linjerar den på plats. Tryck in lamphuset, tills du hör ett klick.
6

Anslut kablaget till strålkastarenheten, och placera den tillbaka på fordonet. Säkra strålkastarenheten, med hjälp av de två stiften som du tidigare tagit bort. Sätt i stiften i hålen och vrid dem (inåt för yttre stiftet och utåt för aktiv pin) för att dra åt dem.
7

Stäng huven och testa nya varsellyktan glödlampa.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129719.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.